Cumhuriyetin 86. Kur

Cumhuriyetin 86. Kuruluş Yıldönümü Kutlamaları, 28 Ekim 2009 Çarşamba günü (dün) saat 13.00’de Atatürk Anıtı önündeki Çelenk Sunma töreniyle başladı.

Kaymakam Durmuş Gençer, Garnizon Komutanı Mehmet Terzi, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başsavcı Mehmet Demirel, Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yahya Işık, Jandarma Komutanı İbrahim Yağız, Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, siyasi partilerin İlçe Başkan ve yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, bazı Oda, Dernek, Vakıf ve Kooperatiflerin Başkanları Okul Müdürlerinin katıldığı Çelenk Sunma töreninde, başta Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı olmak siyasi partilerin, kurum ve kuruluşların çelenkleri Ata’ya sunuldu.

Çelenk Sunma Töreninin ardından saygı duruşu ve İstiklâl Marşının okunmasıyla Atatürk Anıtı önündeki tören sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına, 29 Ekim 2009 Perşembe günü (bugün) sabah saat 09.00 ile 09.40 arasında Kaymakamlık toplantı salonundaki Cumhuriyet Kokteyli ile. Devam edilecek. Kaymakam Durmuş Gençer’in saat 09.40 ile 09.50 arasında tebrikleri kabulünün ardından saat 10.00 da Hükümet Meydanında törenlere devam edilecek.

Editör: TE Bilişim