İnegöl’e bağl


İnegöl’e bağlı Kozluca köyü yolu üzerinde meydana gelen kazada, yolun kaygan olmasının da etkisiyle, kamyonet Kozluca köprüsünden aşağı uçtu. Suya gömülen kamyonette sürücü şans eseri kazayı yara almadan atlattı.
11 SD 394 plakalı bir inşaat firmasına ait kamyonetle saat 13.30 sıralarında İnegöl’den Kozluca köyü istikametine gitmekte olan sürücü Hüseyin Koçel, Kozluca köprüsüne girmek üzereyken, önündeki aracın duraklaması üzerine frene basınca, yolunda kaygan olması nedeniyle kaymaya başladı. Köprünün korkuluklarını söküp dereye uçan kamyonet suya gömülürken, sürücü kendi imkanları ile araçtan çıkmayı başardı.
Kazanın şaşkınlığını uzun süre üzerinden atamayan ve şans eseri yara almadan kurtulan sürücü Hüseyin Koçel, önünde seyreden ve köprünün üzerinden geçmekte olan aracın aniden duraksaması üzerine fren yaptığını, yağmur nedeniyle yolun kaygan olması ile duramayıp köprüden uçtuğunu söyledi.
KURTARMA ARACI ŞAHLANDI
Köprünün korkuluklarına çarpıp hasar gördükten sonra dereye uçarak, önemli bir bölümü  suya gömülen kamyoneti, düştüğü yerden çıkarmak kolay olmadı. Köprü duvarlarına ve zemine takılan kamyoneti dereden çıkartmak isteyen kurtarma aracının ön tekerlekleri yerden kesildi. Aynı firmaya ait ikinci bir aracın yardımıyla dereden çıkartılan kamyonet otoparka çekildi.

Editör: TE Bilişim