Birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenlenen kahvaltıya, Ardahan İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Demirci ve üyeler katıldı.

BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ SAĞLAMALIYIZ

Yaklaşık 50 üyenin katılım gösterdiği kahvaltının ardından bir konuşma yapan Ardahan İli ve İlçeleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Demirci, “Dernek üyelerimizle birlik, beraberliğimizi sağlamak için Pazar günü bir kahvaltı düzenledik. Buradaki amaç, dernek faaliyetlerini üyelerimizle paylaşmak ve yol haritamızı çizmenin yanı sıra, birlik beraberliğimizi sağlamak için samimi ortamda bu kahvaltılı toplantıyı gerçekleştirdik” dedi.

DERNEĞİMİZ TÜM ARDAHAN’I KUCAKLIYOR

Derneğin adından da anlaşılabileceği gibi, tüm Ardahan’ı kucakladıklarını ifade eden Demirci, “5 ilçesi var. Posof, Damal, Hanak, Çıldır ve Göle ilçelerinin yanı sıra, tüm köylerimizi kucaklıyoruz. Şu anda resmi kayıtlarımıza göre 200 üyemiz var. Potansiyelimiz büyük ama üye sayımız biraz düşük. Bun için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” diye konuştu.

ÇANAKKALE GEZİSİ DÜZENLEYECEĞİZ

18 Mart 2014 tarihinde dernek olarak İnegöl’de  ‘Çanakkale Gecesi’ düzenlediklerini hatırlatan Demirci, “Golan düğün salonunda geniş kapsamlı bir program oldu. Tüm siyasiler teşrif ettiler. 29 Nisan 2014 tarihinde ise  Çanakkale Gezisi düzenliyoruz. Güzel bir tarihi gezi olacak. 100 üyemizin katılımını hedefliyoruz. Tarihi gezimize katılmak isteyenler, derneğimize başvurabilirler. Belediyemizin her yıl düzenlediği geleneksel Kültür Sanat Festivaline katılacağız. Ramazandan sonra da yine derneğimizin geleneksel şenliğini yapacağız. Derneğimiz bundan sonra bütün faaliyetlere katılacaktır” şeklinde konuştu.

FOLKLOR EKİBİ KURACAĞIZ

Folklor ekibi oluşturacaklarını kaydeden Demirci, “Ekibimizi kuracağız. Altyapısını hazırlıyoruz. İnşallah öğrencilerimizi hazırladıktan sonra folklor ekibimizi kuracağız” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim