31 Mart yerel seçimleri için Belediye Başkanlığına aday olan Cumhur ittifakı adayı Alper Taban, Millet İttifakı adayı Hakan Özdemir, Saadet Partisi adayı Hasan Eroğlu ve Bağımsız aday Kani Ahmet Erbay, Kanal 16’nın düzenleyeceği, Yıldırım Gazetesi ile Radyo Medya’nın ise canlı yayınlayacağı programda ilk defa bir araya gelecek. Projelerini kamuoyuna açıklayacak olan adaylar, Radyo Medya'da yayınlanan Medyalog programının yapımcılığını ve moderatörlüğünü yapan Kerim Bayraktar'ın sorularına cevap verecekler.

BİR İLK

İnegöl’de bugüne kadar Belediye Başkan adaylarının ilk defa bir araya geleceği canlı yayın Yıldırım Gazetesi, Radyo Medya ve Kanal 16 tarafından canlı olarak verilecek. 21 Mart Perşembe günü saat 22.00’de canlı olarak yayınlanacak programda Cumhur ittifakı adayı Alper Taban, Millet İttifakı adayı Hakan Özdemir, Saadet Partisi adayı Hasan Eroğlu ve Bağımsız aday Kani Ahmet Erbay seçilmeleri halinde İnegöl’de hayata geçirmek istedikleri projelerini kamuoyuyla paylaşacaklar.

MERAK EDİLEN SORULARA CEVAP VERECEKLER

Medyalog programının yapımcılığını ve moderatörlüğünü yapan Kerim Bayraktar'ın sorularına da cevap verecek olan adaylar, program akışında vatandaşlardan gelecek olan soru, istek ve taleplere de cevap verebilecekler.

Editör: TE Bilişim