Bursa Sağlık İl Müdü


Bursa Sağlık İl Müdürü Dr. Özcan Akan, Bursa genelindeki kamu hastaneleri Başhekimleriyle İnegöl Devlet Hastanesi'nde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya, Bursa Sağlık İl Müdür yardımcıları, Şube Müdürleri ile merkez ve ilçelerdeki kamu hastanelerinin Başhekimleri katıldı. 

Hastanelerin, yoğun bakım yatak sayılarının artırılması, acil ünitelerinin düzenlenmesi ve hastanelerdeki bölümlerin daha nitelikli hale getirilmesi gibi konuların konuşulduğu toplantıda, yaz mevsimine girilmesi sebebiyle dikkatli olunması istendi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, yaz mevsimine girilmesi nedeniyle hastanelerin yangın sistemleri konusundaki tedbirleri de tartıştıklarını söyledi. Hastanelerde kesintisiz ve yeterli sağlık hizmeti verilmesi ve Başhekimlerce gerekli denetimlerin yapılması hususuna değindiklerinin altını çizen Dr. Akan, ayrıca, merkez ve ilçelerimizde yapılan sağlık yatırımlarını ifade etti. Akan, Sağlıkta Dönüşüm Programı kapsamında, Türkiye’de uygulanması planlanan Merkezi Hastane Randevu Sistemi (MHRS)'ne geçişin planlandığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim