Bayram denince, insanların akrabalarını ziyaret ettiği ve büyüklerimizin çok mutlu olduğu, çocuklarımızın çok mutlu olduğu anılar gelir akla. Ama günümüzde dindaşlarımızın katiller tarafından katledilmesi nedeni ile bayramımız bayram gibi geçmiyor” dedi.

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN OLACAK

Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz olmadan o makama oturacağına inandığını belirten Milletvekili Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bundan kesinlikle hiçbir şüphem yok. Neden Cumhurbaşkanı olacak? Mazlumların yanında olduğu için. Ülkesi için elinden geleni sarf ettiği için. Vatandaşlarını çok sevdiği için. Bir çok oyunlar oynandı ama Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamadılar. Bir çok rezillikler çıkardılar, yine olmadı” şeklinde konuştu.

Milletin gücüne güç katmak için Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceklerini belirten Şahin, “Sadece kendimiz de yetmez, bütün dostlarımızdan, akrabalarımızdan bunu istemeliyiz. Recep Tayyip Erdoğan, milletine sadık bir Başbakan olmuştur. Ve ben inanıyorum ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak ve Türkiye bir çok ileri seviyeye adım atmış olacak” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim