İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, doğanın eşsiz güzelliklerini görme ve İnegöl’ün saklı kalmış yerlerini keşfetme adına 08 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek doğa yürüyüşüne tüm ilçe halkını davet etti.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ 08 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ

Bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek geleneksel doğa yürüyüşü hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Belediye olarak her sene geleneksel olarak düzenlediğimiz doğa yürüyüşünü bu sene 08 Temmuz Pazar günü gerçekleştireceğiz. Pazar sabahı saat:08.30’da Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünde toplanıldıktan sonra toplam 16 km’lik parkurdan oluşan doğa yürüyüşümüzün ilk durağı olan Boğazova’ya belediyemiz tarafından tahsis edilen otobüsler eşliğinde yola çıkılacak. Boğazova’dan başlayacak doğa yürüyüşümüz eşsiz doğal güzellikleri görerek ve yeni rotaları keşfederek devam edecek. Tepel yaylasında verilecek öğle yemeği molasından sonra doğa ile bütünleşeceğimiz yürüyüşümüz Tuzla Mahallesinde son bulacaktır” şeklinde konuştu.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE TÜM İLÇE HALKI DAVETLİ

Doğa yürüyüşüne katılacak doğaseverlerin İnegöl’ün saklı kalmış doğal güzellikleri karşısında adeta büyüleneceklerini ifade eden Taban, “Geleneksel Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız 7 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’e kadar Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), Belediyespor, Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi ile Kent Müzesine gelerek doğa yürüyüşü için gerekli olan kayıt formlarını doldurmaları gereklidir. Spor yaparken keyifli anları yaşayacağınız muhteşem İnegöl parkurlarının bahar güzelliklerini tadacağınız doğa yürüyüşümüze tüm halkımızı davet eder, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlarım” dedi.

Editör: TE Bilişim