Bursa-Ankara karayolu Mezit boğazında 3 aracın karıştığı kazada facia yaşandı, 4 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
Bursa'dan Ankara'ya seyir halinde olan Sürücü Osman Murat Özbaş  yönetimindeki 16 KHD 36 plakalı Otomobil Mezitte kavşaktan dönüş yaptığı sırada, aynı yöne seyir halinde olan sürücü Ali Dalçık Yönetimindeki 06 N 7659 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle 06 N 7659 plakalı otomobil karşı yöne geçerek, Ankara'dan Bursa'ya seyir halinde olan sürücü Sebahattin Cankurt yönetimindeki 34 FM 9026 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı.
Kaza sonucu olay yerine 112, İtfaiye arama kurtarma ekipleri ile polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.
ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
İnegöl'de 3 otomobilin çarpışması sonucu ölen 4 kişi ve yaralanan 6 kişinin kimliği belli oldu. Kazada, 06 N 7659 plakalı otomobilin sürücüsü Ali Dalçık (42), eşi Aysel Öztürk Dalçık ile Ali Dalçık'ın kardeşi Emine Abinik (44) ve 34 FM 9026 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan İbrahim Cankurt (30) hayatını kaybetti.
DOĞUM GÜNÜYMÜŞ
İbrahim Cankurt'un Antalya Başsavcısının yeğeni olduğu belirlendi. Ayrıca Cankurt'un bugün doğum günü olduğu ortaya çıktı.
YARALILARIN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Sebahattin Cankurt (60) yönetimindeki 34 FM 9026 plakalı otomobilde bulunan aynı aileden, Kadriye Cankurt (63), Reyhan Cankurt (35), Semanur Cankurt (19) ve 16 KHD 36 plakalı otomobildeki Osman Murat Özbaş ve Saire Özçiftçi (36) ise yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralıların hastanedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

TEKRAR TRAFİĞE AÇILDI

Kazada hurdaya dönen otomobiller çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı. Yaklaşık 2 saat kapalı olan Bursa-Ankara karayolu kontrollü olarak tekrar trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Editör: TE Bilişim