DÖMEZ CİNAYETİ SANIĞI MAHKEME DE OĞLUNA NOT VERDİ

İnegöl´e bağlı Dömez Mahallesinde meydana gelen ve 30 yıla dayandığı iddia edilen kan davası cinayetinin mahkemesi sürüyor. Cinayet tarihinden bu yana tutuklu olan sanık T.Ç., İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde Hakim karşısına çıktı. Ağırlaştırılmış müebbet istemiyle yargılanan sanık T.Ç., Mahkemede, ilk savunmasını tekrarladı. Sanık T.Ç. mahkeme sonunda oğluna not kağıdı uzatması dikkat çekti.

SİGARA İZMARİTLERİ ONA AİT DEĞİLMİŞ

Önceki Mahkeme de, olay yerinde bulunan 3 adet sigara izmaritinin sanık T.Ç.´ye ait olup olmadığının öğrenilmesi için izmaritlerin DNA´sının yapılması için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilmesine karar verilmişti. Dün kü duruşmada DNA sonuçları da açıklandı. Gelen sonuçlara göre sigara izmaritlerinin T.Ç´ye ait olmadığı ortaya çıktı.

TÜTÜNCÜ DAVASINDA TUTUKLU SANIK DAVA DAHİL OLMAK İSTEDİ

Tütüncü davasında tutuklu bulunan Aziz Mete mahkemeye gönderdiği dilekçede davaya dahil olmak istediğini söyledi. Mete tutuklu sanık T.Ç için ifade vereceğini söyledi. Savcı ise bu konuya itraz ederek talebin reddi karar verilmesi istedi. Mahkeme Aziz Mete ile muhtar Mustafa Arı´nın dinlenmesi talebini oy birliğiyle reddetti.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET

Yapılan duruşmada iddia makamınca hazırlanan mütalaada okundu. İddia makamı T.Ç hakkında tasarlayarak ve kan güderek adam öldürme suçunda hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezasını istedi.

TAKDİR MAHKEMENİZİNDİR

Okunan mütalaa sonrası mahkeme heyeti tarafından söz verilen tutuklu sanık T.Ç, “takdir mahkemenizindir” dedi.

Sanığın avukatı ek süre istemesi üzerine Mahkeme 18 Ağustos salı gününe ertelendi.

ÇOCUĞUNA NOT VERDİ

Sanık mahkemeden çıkarıldığı sırada yanına gelen oğluna bir not kağıdı verdi. Not kağıdı içinde yazanların ne olduğu bilinmiyor.

 

Editör: TE Bilişim