Demokrat Parti (DP)


Demokrat Parti (DP) İnegöl İlçe Başkanı Selim Sani, DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek’in 28 Mayıs 2011 Cumartesi günü (Yarın) saat 17.30’da Bursa Kent meydanında düzenlenecek mitingde halka hitap edeceğini bildirdi.

Aynı gün saat 16.00’da DP’nin Atatürk Bulvarı üzerindeki İlçe binası önünden Bursa’ya otobüsler kaldıracaklarını belirten Başkan Selim Sani, “Tüm İnegöllü hemşerilerimizi, Genel Başkanımızın önemli mesajlar vereceği mitingimize bekliyoruz” dedi.

Seçim çalışmaları sırasında DP olarak vatandaşlardan çok olumlu tepkiler aldıklarına işaret eden Başkan Sani, DP’nin her zaman zor şartlarda iktidar geldiğini, şimdi de Türkiye’nin zor şartlar içerisinde kıvrandığını ileri sürerek, Türkiye’nin şuanda DP’ye çok ihtiyacının olduğunu kaydetti.

DP’nin satmaya değil, yapmaya talip olduğunu ifade eden Sani, “DP, Abant’larda, beş yıldızlı otellerde kurulmuş bir parti değil, halkın içerisinden gelen bir partidir. Bu seçimde, eskiden olduğu gibi yine halkımız DP’ye gereken desteği verecektir. Herkesi desteğe bekliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim