Dubai’de faaliyet gösteren Bin Dasmal Grup yetkilileri, İnegöl’de bir dizi görüşme yaptılar. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)  yöneticileri ile de bir araya gelen firma temsilcileri,  Dubai ile İnegöl arasındaki ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi için yapılabilecekler ve yatırım planları hakkında görüştüler.

Dubai Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Munter Akram Juma ile uluslararası alanda inşaat, ticaret ve turizm başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren Bin Dasmal Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah A. Bin Dasmal’ı,  İTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kaynakçı ağırladı.  Dubaili konuklar, ziyarette, inşaat, mobilya ve tarımsal alanlarda ticari ilişkiler kurulması, ayrıca termal turizm ve yiyecek sunumu sektörlerinde, İnegöl’de yatırım yapmayı düşündüklerini belirterek, ilçe ekonomisi hakkında çeşitli bilgiler aldılar.

Dünyanın sayılı ticaret ve turizm kentlerinden bir olan Dubai’nin bugünkü seviyesine gelmesinde önemli katkısı olan Dubai Belediyesi eski Başkanı Yardımcısı Munter Akram Juma,  İnegöl’ü, hem yatırım, hem de ticari ilişkiler kurulması açısından önemsendiklerini söyledi.  Daha önce bir çok kez geldiği Türkiye’yi yakından tanıdığını belirten Juma, Bursa ve İnegöl’e ait ürünleri Dubai’de tanıtmak istediklerini de sözlerine ekledi. 

Editör: TE Bilişim