İnegöl’de yaşayan eski milli güreşçi İbrahim Kumaş, İnegöl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından ağırlanarak kendisine Türkiye Güreş Federasyonu tarafından gönderilen hediyeler takdim edildi.
Emniyetspor Kulübü adına 1965- 1980 yılları arasında güreş müsabakalarına çıkan milli sporcumuz, 1971 yılında Ordu Milli Takımı adına yarışarak dünya şampiyonu olmuştu. Uzun bir aradan sonra tekrar hatırlandığı için çok duygulandığını ifade eden İbrahim Kumaş, "Bu vesileyle İnegöl Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel'e ve İl Müdürü Salih Başparmak'a, ayrıca Güreş Federasyonumuzun kıymetli temsilci ve yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.
İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel ise, "Biz kıymetli abimizi eski başarılarından dolayı her zaman takdir ediyor, ülkemiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Her zaman bizim için ve gençliğimiz için örnek olmuş bir abimiz bir milli sporcumuz olarak onunla iftihar ediyoruz. Onlarca madalyası ve her bir madalyanın çok güzel hikayeleri vardır. Biz bu tecrübeden her zaman istifade etmek isteriz. Şu pandemi sürecini atlattığımızda gençlerimizle İbrahim abimizi buluşturacağız inşallah. Bizi ziyaretiyle memnun etti kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sağlık ve afiyetle dolu uzun bir ömür diliyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim