Gazetemizde yer verd

Dursun Ailesi Hayırseverlerin Desteğini Bekliyor                                            
Coşkun’da Akülü Tekerlekli Sandalye İstiyor
Gazetemizde yer verdiğimiz sosyal yardım haberleriyle, hayırseverler ile mağdur vatandaşlar arasında köprü kurarak, hem hayırseverlerin hayır yapmalarına hem de ihtiyaç sahiplerinin istekleri olan hizmetlere kavuşmasına vesile olmaya  devam ederken, kapımızı çalan bir yardıma muhtaç gencin daha çağrısını, hayırseverlerimizin  dikkatine sunuyoruz.
Yaklaşık 3 yıl önce, geçirdiği omur ilik patlaması sonucunda tekerlekli sandalyeye mahkum olan 14 yaşındaki Coşkun Dursun, hayırseverlerden “Akülü Tekerlekli Sandalye” yardımı bekliyor.
1985 yılında Artvin'e bağlı Şavşat ilçesinden gelerek, Alanyurt Esentepe mahallesi Yıldız Evler Sitesinde yaşayan Dursun ailesinin üçüncü evladı Coşkun Dursun, yardım elini uzatacak bir hayırsever bekliyor.
3 yıl önce dünyası kararan Coşkun'un babası Nurbay Dursun, hayırsever cenneti olan İnegöl'den çıkacak bir hayırseverin desteğini beklediklerini belirterek, "1985 yılında Artvin'in Şavşat ilçesinden gelerek İnegöl'de yaşamaya başladık. 3 evladımın en küçüğü 14 yaşındaki oğlum 3 yıl önce bir rahatsızlık geçirdi. Omurilik patlaması sonucunda oğlum sandalyeye mahkum oldu. 3 yıldan bu yana hem annesi hem ben oğlumuza destek olmaya çalışıyoruz. Kar demeden, kış demeden eğitim görmesi için 75. Yıl İlköğretim Okuluna götürüp getiriyoruz. Ben inşaat işçiliği yapıyorum. Oğlumla fazla ilgilenemiyorum. Annesi, zorda olsa ilgilenmeye çalışıyor. Eşim Nermiye Dursun, günlük ihtiyaçlarını karşılamayan oğlumun hem annesi hem kolu hem de bacağı oluyor. Oğlum artık tek başına okula gitmek istiyor. Arkadaşları gibi koşup oynamasa da, bir hayırseverin desteği olması halinde alınacak bir Akülü Tekerlekli Sandalye ile manevi de olsa koşup oynayabilecek. Bizim maddi durumumuz olmadığı için oğlumuzun yüzünü güldüremiyoruz. Bir hayırseverimiz, bağışlayacağı  Akülü Tekerlekli Sandalye ile oğlumuzun yüzünü güldürebilir. Yardım edecek olan herkese şimdiden Allah razı olsun diyor, teşekkür ediyoruz" dedi.
Baba Nurbay Dursun, oğlu Coşkun Dursun’a yardım etmek isteyenlerin 0 536 611 02 04 nolu telefondan kendilerine ulaşabileceklerini de sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim