Posoflular Kültür De

-Posoflular Kültür Derneği, ‘Kutlu Doğum Haftası’ Nedeniyle Gece Düzenliyor-
Dursun Ali Erzincanlı Yarın İnegöl’de
Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen programda, ünlü şiir sunucusu Dursun Ali Erzincanlı İnegöl halkı ile buluşacak. 1 Nisan 2012 Pazar günü saat 19.30’da Kapalı Spor Salonunda  başlayacak olan konser ücretsiz olacak. Konsere tüm ilçe halkının davetli olduğu bildirildi.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen olağan kongrede güven tazeleyerek yeniden göreve getirilen Hakan Ergül’ün Başkanlığındaki İnegöl Posoflular Kürtür ve Dayanışma Derneği güzel bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.
Kutlu Doğum ayı etkinlikleri nedeniyle güzel bir program hazırladıklarını açıklayan İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Ergül, “Peygamber Efendimizin dünyayı şereflendirişinin 1441. yıl dönümü çerçevesinde İnegöl Posoflular Kültür ve Dayanışma Derneği olarak anlamlı bir çalışmaya imza atacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Okuduğu duygu yüklü şiirlerle Türk halkının büyük sevgisini kazanan Dursun Ali Erzincanlı’nın katılacağı geniş kapsamlı bir program hazırladık. Programımızda Kur’an tilaveti, Ender Tekin, Adem Ormancı ve Nihat Ateş ilahileriyle yer alırken, Dursun Ali Erzincanlı’da Peygamber Efendimizle ilgili şiirleri seslendirecek. 1 Nisan 2012 Pazar günü saat 19.30’da Kapalı Spor Salonunda başlayacak olan  programımız ücretsiz olup, tüm ilçe halkımız davetlidir” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim