Özel annelerin el sanatları sergisi İnegöl Devlet Hastanesi girişindeki sağlık müzesinde açıldı. 9 ay süren kurs sonucunda birbirinden güzel el emeklerinin sergilendiği program da gözyaşları sel oldu.

Sergi açılışına AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, Hastane Başhekimi Hayrettin Göçmen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir, bazı okul müdürleri, Üçel Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi sahibi Sözer Özbek ile özel anneler ve davetliler katıldı.

Sergi öncesi konuşan Üçel Özel eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmeni Salih Topçu, “özel anneler sergisi kurumumuzda yapılan aile eğitimleri çalışmaları sırasında, kurumumuza çocuğunu getiren ve ortalama 2 saat boyunca kurumumuzda bulunan anneler tarafından talep edilen bir etkinlikti. Anneler den gelen talep üzerine Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz ile yapılan görüşmede destek verilmiştir. Kursta yaklaşık 9 ay boyunca eğitim verildi. Kurs sonunda çok güzel ürünler ortaya çıktı. Ürünlerimizin sergilenmesi noktasında destek veren İnegöl Devlet Hastanesi yönetimine teşekkür ediyoruz.” dedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ise, “Çok duygulu ve değerli çalışma neticesinde buraya gelmişsiniz. Gerçekten takdire şayan bir çalışma yapmışsınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Bizlere bu mutluluğu paylaşmak kaldı. Hayırlara vesile olsun. İnşallah daha güzel çalışmalara birlikte imza atarız. Bir şeyi daha paylaşmak istiyorum; benimde çocuğumuz 3.5 yaşındayken havale geçirerek özel bir çocuk oldu. Onunla ilgileniyoruz, destek vermeye çalışıyoruz.” derken gözyaşlarını tutamadı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılışı yapılan sergi, gezilerek incelendi.

Editör: TE Bilişim