Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun önceki gün basında yer alan ‘Vali Karaloğlu yetkisini İnegöl'de Sinan Aktaş'a mı devretti?’ açıklamasına cevap veren Eğitim Bir-Sen İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş, “Eğitim Bir-Sen iş üretirken, laf üreten, hakaret eden bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz” dedi.

BU ZİHNİYETİ ŞİDDETLE KINIYORUZ

Türk Eğitim-Sen Bursa 2 Nolu Şube Başkanı Selçuk Türkoğlu’nun yaptığı basın açıklamasında, yalan yanlış iddia ve iftiralarla, gerek şahsına gerekse Eğitim Bir-Sen’e saldırdığını ifade eden Sinan Aktaş, “Eğitim Bir-Sen iş üretirken, laf üreten, hakaret eden bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz. Allah’tan başka kimseden korkusu olmayan, inanmış insanlar olarak, bu tür kuru gürültülere pabuç bırakmayacağımızın bilinmesini isteriz. Özellikle son günlerde Türk Eğitim-Sen‘den ciddi bir istifa furyası başlamasına istinaden, dikkatleri başka noktalara çekmek ve gündemi değiştirerek istifaların önüne geçmek isteyen bu zevatı, biz çok iyi tanıyoruz” dedi.

HUKUK ÖNÜNDE HESABI SORULACAK

Ne Eğitim Bir-Sen, ne de Sinan Aktaş’ın kimseye makam mevki dağıtmadığına vurgu yapan Sinan Aktaş, “17 yıl önce mesleğe öğretmen olarak başlayıp, halihazırda öğretmen olarak devam etmekteyim. Bundan da hiç gocunmadım. Bu iftiraların, karalamaların hukuk önünde hesabının sorulacağını, buradan bütün kamuoyuna ve Milli Eğitim camiasına deklare ediyor ve ilgili kişi hakkında, sendikamız avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunuyorum. Ayrıca argo sözcüklerin, çirkin ifadelerin ve bu tür söylemlerin bir eğitimciye ne kadar yakıştığını tüm kamuoyunun takdirine sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilişim