SENDİKA ÜYELERİNE YÜZDE 20 İNDİRİM

Protokol öncesi bir konuşma yapan Kültür Temel Lisesi Müdürü Yıldıray Kara, “Bizler Kültür Temel Lisesi olarak, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı 11 sendikamızın üyelerine yönelik yüzde 20´lik indirim anlaşması yapmak adına burada birlikteyiz. Kültür Temel Lisesi 9-10-11 ve 12. Sınıflarda eğitim vermektedir. Memur-Sen Konfederasyonu üyelerine dönük bu indirimi sağlamamızda yardımcı olan sendika yöneticilerine teşekkür ediyoruz. Hepimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

KALİTELİ EĞİTİMDEN YARARLANMAK AMACIYLA PROTOKOLE İMZA ATTIK

Memur-Sen İlçe Temsilcisi, Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş ise, “Memur-Sen Konfederasyonu Türkiye genelinde 81 ilde, 941 ilçede teşkilatlanmış Türkiye´nin en büyük sivil toplum kuruluşu. Sivil toplum kuruluşlarının önemi her geçen gün biraz daha artıyor. Bizler İnegöl´de Memur-Sen Konfederasyonunun sendika çatısı altında toplanmış STK temsilcileri olarak, bugün burada Kültür Temel Lisesiyle bir indirim anlaşması imzalamak amaçlı buradayız. Sendikalar sadece özlük haklarıyla ilgili çalışmalar yapmazlar. Bizler sosyal konularda da zaman zaman çalışmalar yapmaktayız. Birçok kazanımlarımız mevcut. Yerel anlamda da Kültür Temel Lisesinin İnegöl´de hizmet vermesini bir kazanım olarak düşünüyor ve bunu üyelerimiz adına değerlendirmek istiyoruz. İnegöl´de 2 bin 500 Memur Sen üyesinin, bu imkanlardan yararlanması amacıyla böyle bir protokole imza atmak istedik. Ve bu mekanda hep birlikte imzaları atıyoruz. Gerek İnegöl´ümüzde teşkilatlanmış 11 sendikamız ve totalde bütün Memur -Sen üyeleri adına yüzde 20´lik bu indirim hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kültür Temel Lisesi Müdürü Yıldıray Kara ve Memur–Sen ve Eğitim Bir-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş indirim protokolünü imzaladılar.

Editör: TE Bilişim