Hac ve Umre sektörün

Hac ve Umre sektöründeki 44 yıllık tecrübesini, kurumsal olarak  16 yıldır devam ettiren, İnegöl'de ise 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Ekmel Tour, 'Bir Umreciden Elde Edilen Gelirden Bir Tekerlekli Sandalye' sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde, İnegöl Zihinsel Engelliler Derneğine (İZED) 29 adet tekerlekli sandalye teslim etti.

Dün saat 16.00'da dernek binası önünde düzenlenen törende bir konuşma yapan Ekmel Tour Genel Koordinatörü Ercan Baş, "16 Kasım 2011 tarihinde İZED'e tekerlekli sandalye bağışlayacağımıza dair Yönetim Kurulu ile bir sözleşme imzalamıştık. İnegöl'den kaç tane Umreci katılırsa, o sayı kadar tekerlekli sandalye bağışlayacağımızı duyurduk. Konuyla alakalı İnegöl'de 29 kişi Umre'ye gitmek üzere kayıt oldu. Bizde daha önce verdiğimiz sözü yerine getirerek, şimdi İZED Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dinç'e 29 sandalyeyi teslim ediyoruz. Bize sandalye alımında destek veren Şebnem Medikale, Ekmel Turizm adına teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlarımızla elimizden geldiğince İnegöl'e en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz" dedi.

Hac ve Umre sektöründeki 44 yıllık tecrübelerini, kurumsal olarak Ekmel Tour adına 16 yıldır devam ettirirken, 2007 yılından buyana ise İnegöl'de faaliyet gösterdiklerini ifade eden Ercan Baş, "İnegöl'ümüzden her yıl ortalama olarak Umre sezonunda bin ile bin 200 arası Umre adayı çıkmaktadır. Bunların yüzde 60'lık bölümü Diyanet İşleri Başkanlığı ile yüzde 40'lık kısmı ise çeşitli seyahat acenteleri ile Umre görevlerini ifa etmektedirler. İnegöl'den Umreye gitmek isteyen Umreci adayların ekonomik durumları göz önüne alınarak, her bütçeye uygun olarak umre programları şirketimiz tarafından hazırlandı. Patronlar dünyasına ve bayilerine özel olarak 4, 8 ve 12 günlük Lüx ve Delüx Otel konaklamalı umre programları koyduk, ilçe halkımıza hitap edecek olan ve Türkiye genelinde verilen 15, 22, 26 ve 28 Günlük Umre Programları koyarak İnegöl'ümüzden Umreye gidecek vatandaşlarımızı tek çatı altında toplamak, birlik beraberliklerini sağlayarak ibadetlerini, alanlarında uzman ekiplerimiz ile yaptırarak, gönül rahatlığı ile İnegöl'e dönüşlerini sağlamayı istiyoruz. Bu sayede bugüne kadar görmediklerini görecekler, duymadıklarını duyacaklar. Bizler bu hizmetlerimizi vermek için Grup şirketlerimiz çalışanları aracılığı ile tam ve noksansız olarak hazırlandığımıza inanıyoruz" diye konuştu.

İZED Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Dinç ise, derneğe 29 adet tekerlekli sandalye bağışlayan Ekmel Tour Genel Koordinatörü Ercan Baş'a teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim