Yürüttükleri kampany

Yürüttükleri kampanya kapsamında, Umre’ye gidecek her kişi için İnegöl Zihinsel Engelliler derneğine bir tekerlekli sandalye olmak üzere toplam 29 tekerlekli sandalye bağışlayarak, bu konuda  bir ilke imza atan Ekmel Tour’un, 29 kişiden oluşan Umreci kafilesi dualarla kutsal topraklara uğurladı.

Ekmel Tour Seyahat Acentesi Hac ve Umre Genel Koordinatörü Ercan Baş, düzenledikleri Umre organizasyonu ile ilgili yaptığı değerlendirmede, 2007 yılından bu yana İnegöl’de faaliyet gösteren Ekmel Tour seyahat acentesini tercih ederek, kayıt yaptıran  Umre  ibadetlerini ifa etmek isteyen Umreci adaylarının yapacakları ibadetlerde, alanlarında uzman emekli Müftü, emekli İmam-Hatip ile bay bayan Kur’an-ı Kerim hocalarının yardımcı ve destek olduğunu söyledi.

2012 Umre sezonunun açılması ile birlikte, daha önce İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) ve Ekmel Tour seyahat acentesi arasında yapılan protokol gereği Ekmel Tour’u tercih ederek, İnegöl’den yazılan her bir Umreci adayı için, İZED’e bir  tekerlekli sandalye bağışlama sözü verdiklerini hatırlatan Ercan Baş, “Acentemize Şubat ayı için kayıt yaptıran toplam 29 kişi karşılığında, 29 adet tekerlekli sandalye, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırılmak üzere İZED’e teslim  edilmiştir. Gönül isterdi ki İnegöl’den gidecek olan umreci adaylarının tamamı bu programı tercih ederek, ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yapacakları Umre sayesinde  katkıda bulunsunlar. Bunun bir tercih meselesi olduğunu bildiğimizden, kimseye karşı gönül kırgınlığımız yoktur. Umre organizasyonumuzun reklam, tanıtım,  tavsiye ve kayıtlama aşamasında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunmayı borç biliriz. Umre organizasyonumuza katılarak, Umrelerine bir başka anlam ve önem daha katan 29 Umrecimize, bizleri onurlandırdıkları ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize tekerlekli sandalye ulaştırmamıza vesile oldukları için ayrıca teşekkür ediyor, yolculuklarının mukaddes, yapacakları Umrelerinin kabul, günahlarının af  olmasını yüce Allah’tan diliyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim