Sosyal sorumluluk pr

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği işbirliği ile organize ettiği “Her Umreci için bir Tekerlekli Sandalye” kampanyası ile adından bir kez daha söz ettiren, Hac ve Umre organizasyonlarının deneyimli ismi Ekmel Tur, Türkiye’de bir ilk olan yeni bir sayfa açtı. Ekmel Tour, Online Bilet Merkezi ile otobüs ve uçak biletlerini karşılaştırma, bir tıkla kolaylıkla temin etme imkanı sunuyor.
Ekmel Tur Seyahat Acentesi Genel Koordinatörü Ercan Baş, “Ekmel Tour Seyahat Acentesi olarak İnegöl’ümüze ve Türkiye’mize turizm alanında ilkleri yaşatmanın, haklı olarak gururunu ve onure olmanın mutluluğunu yaşamaktayız” diyerek, Online Bilet Merkezi ile ilgili bilgiler verdi.
Ercan Baş, “Bünyemizde kurulan, otobüs biletleri ve transfer hizmetleri ile ilgili olarak internetinizin olduğu her yerde ister cep telefonunuzdan, ister bilgisayarınızdan Türkiye genelinde 80 adet otobüs ve 500’den fazla Uçak firmasını tek çatı altında toplayarak, güzergâh dâhilindeki otobüs ve uçak firmalarımızın size uygun olan saatlerini karşılaştırmaları, otobüs bilet ücretlerini ve yine görsel olarak tarafınızdan seçeceğiniz otobüs koltuğunu tercih ederek, İnegöl’den Türkiye’nin her bir noktasına veya Türkiye’nin herhangi bir noktasından İnegöl’ümüze biletinizi alma fırsatını sizlere sunuyoruz. Aynı sistem üzerinden Yurtiçi ve Yurtdışı uçak ile yapacağınız seyahatlerinizde fiyat farkı olmaksızın uçak biletlerinizi alabilir, almış olduğunuz uçak ve otobüs biletlerini yine sistemimiz üzerinden ‘PNR arama’ butonunu kullanarak bilet saatlerinizde değişiklik yapabilir, biletinizi daha sonra kullanmak için açığa alarak dondurabilirsiniz” dedi.
Bu sistem sayesinde otobüs firmaları ile yapılacak dakikalarca görüşmeye, rezervasyon yaptırmaya, herhangi bir sorun karşısında muhatap bulamamaya, bilet almak için terminallere veya seyahat acentelerine gitmeye son verdiklerini belirten Ercan Baş, “Online Bilet Merkezi tüm ilçe halkımıza ve Türkiye’ye hayırlı olsun. Değerli ilçe halkımız ‘www.onlinebiletmerkezi.com’ adresinden daha geniş bilgilere ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim