İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret etti. Alper Taban´a yeni görevinin hayırlı olması dileklerini ileten Anıl, İnegöl´ün hayrına olan işlere imza atılacağına inançlarının tam olduğunu ifade etti.

GÜVENİMİZ TAM

Ziyarette konuşan İTSO Başkanı Metin Anıl, Alper Taban´ın tecrübeli bir isim olduğunu ifade ederek, “Bugün İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarla birlikte yeni göreve başlayan eski Belediye Başkan Yardımcımız, şimdiki Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban´ı ziyaret etmek üzere buradayız. Hayırlı ve uğurlu olsun ziyaretidir bu. Kendisini Başkanvekilliği döneminden de yakinen tanıyoruz. İnegöl Belediye Başkanlığı makamında İnegöl´ün hayrına olan işlere imza atacağına inancımız ve güvenimiz tamdır. Kendisi zaten bu manada tecrübeli bir arkadaşımız. İnegöl Belediyesi´nin işlerini ve işlevini Başkan Yardımcılığı döneminde iyi bilen bir arkadaşımız. Ben bu makamda çok fazla acemilik çekeceğine inanmıyorum. Zaten İnegöl´ün meselelerini yakinen bilen bir arkadaşımız. Tabi biz de İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası olarak İnegöl´ün menfaatleri doğrultusunda alınacak her türlü karar, yapılacak her türlü yatırımda kendisiyle birlikte çalışacağımız ve hareket edeceğimizi ifade etmek adına buradayız. İnegöl´ümüze hayırlı olsun temennisiyle odamız adına saygılar sunuyoruz” dedi.

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı Alper Taban ise, 8 Kasım Çarşamba günü İnegöl Belediye Meclisinde gerçekleşen Belediye Başkanlığı seçiminden sonra Perşembe günü görevine başladığını hatırlattı. Konuşmasında ilçedeki tüm kurumlarla birlikte el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Taban, “Tabi bu zaman içerisinde bizleri arayarak, bizzat makamımıza gelerek tebrik eden dostlarımız olduğu gibi yine Ticaret Odamız da bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istediler. Bizler de tabi bu ziyaretleri kabul ediyoruz. Ben öncelikle bu ziyaretten duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hani bir söz vardır; marifet iltifata tabidir diye. İnsanlar pozitif düşündüğünde ve pozitif cümleleri kurmaya başladığında bundan kendi bile etkileniyor. Dolayısıyla şehrimizin yönetimi noktasında aynı hedeflere bakarak birlikte çalıştığımız kuruluşlardan bir tanesi de Ticaret ve Sanayi Odamızdır. Dolayısıyla Ticaret ve Sanayi Odası´nın da gerçekten geçmişten bugüne gelen, çok ciddi tecrübesi olan Sayın Başkanımız ve çok ciddi bir ekibi bulunmaktadır. Şehirde gerçekten ekonomiye güç katan, ekonomiye yön veren çalışmaları bizler de burada görüyoruz ve takip ediyoruz. Bundan sonrası için de devlette devamlılık esastır. Sonuçta makamlar gelip geçicidir. Bugün Alper Taban vardır, yarın bir başkası olabilir. Ancak tabi biz kendi dönemimiz içinde inşallah tüm kurumlarla olduğu gibi Ticaret ve Sanayi Odamızla da işbirliği içerisinde el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Editör: TE Bilişim