Edinilen bilgilere göre, saat 09.00 sıralarında özel bir elektrikçi firmasında çalışan 43 yaşındaki Seyit Ali Kılıç, Organize Sanayi Bölgesi eski Havaalanı caddesi üzerindeki enerji nakil hattı direğine, trafoyu tamir için çıktı. Direğe çıktıktan hemen sonra aniden rahatsızlanan elektrikçi ustası, direğin üzerinde yığıldı kaldı.

Çalışma arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlileri ve İtfaiye ekipleri, direkte elektrik akımı olması nedeniyle müdahale için UEDAŞ ekiplerinin gelmesini bekledi. Direkteki enerjinin kesilmesinin ardından, direğe çıkan itfaiye ekipleri, ustayı büyük bir titizlikle direkten indirdi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilen Seyit Ali Kılıç, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İlk tetkiklerde ustanın kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirtilirken, Cumhuriyet Savcısının incelemesi ve Adli Tıp Kurumunun vereceği raporla talihsiz ustanın kesin ölüm nedeninin belirleneceği, olayla ilgili gerekli tahkikatın sürdüğü bildirildi.

 

Editör: TE Bilişim