Eylül aylarında İsta

Eylül aylarında İstanbul Beylikdüzü Tüyap'ta düzenlenmekte olan, Türkiye'nin en geniş kapsamlı ve en çok katılımcılı bilişim ve iletişim teknolojileri fuarı, CeBIT Bilişim Eurasia Uluslararası Bilişim Teknolojileri Fuarına İnegöllü Elektorikçiler’den büyük ilgi. İnegöl Elektrikçiler ve Benzerleri Odasına mensup üye, kalfa ve çıraklardan oluşan bir grup, REDLİNE ve Ekingenler Elektronik firmalarının sponsorluğunda fuara giderek, gelişen teknolojilerle ilgili incelemelerde bulundular.

Tüyap Büyükçekmece Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarında 2009'da 989 şirket 45 farklı sektöre yönelik kurumsal çözümlerini sundu.

Fuara katılan İnegöllü Elektronikçiler adına bir açıklama yapan, İnegöl’ün tanınmış elektronikçilerinden Özcan Yazıcı, kalfalarımız ve çıraklarımız ile birlikte gelişen teknolojiyle ilgili CeBIT’de, 3G destekli dizüstü bilgisayarı, dijital fotoğraf makinesi, kamera, navigasyon, ev sinema sistemleri, WiFi, geniş bant ağ çözümleri, dijital eğlence, donanım, yazılım ve çevre birimleri ile ilgili ürün, yenilik ve hizmetlerini görme imkanı bulduklarını söyledi.

Özcan Yazıcı, özellikle işini bilişim teknolojileri ile geliştirmek isteyen  üyelerimiz için kapsamlı bir bilgilenme platformu oluşturmak amacıyla iş ve sivil toplum kuruluşlarının etkinlikleri ve özel projelerle zenginleştirilen CeBIT Bilişim Eurasia'da ürünlerin yanı sıra bilişim teknolojilerinin kullanım alanlarına ilişkin farklı örnekler, farklı bakış açıları da sunulduğunu kaydetti.

CeBIT Bilişim Eurasia’ya ulaşım sponsoru olan REDLİNE ve Ekingenler Elektronik firmasına katılımcılar adına ayrıca teşekkür ettiklerini de sözlerine ekleyen Özcan Yazıcı, fuar ziyaretinin çok yararlı olduğunu ifade etti.

Editör: TE Bilişim