2001 yılından itibaren İnegöl´de faaliyet gösteren EM-AS SİGORTA LTD.ŞTİ İnegöl’de bir ilke imza attı. Kasko sigortasında ücretsiz oto yıkama hizmeti verecek.

İnegöl´ün en eski sigorta firmalarından olan EM-AS Sigorta, müşterilerine yönelik farklı kampanyalar ile adından söz ettiriyor. Bu kez, kasko sigorta yaptıranlara ücretsiz oto yıkama hizmeti verecek olan EM-AS Sigorta, İskender Oto yıkama ile anlaştı. EM-AS Sigorta ayrıca 2 dakikada 14 sigorta şirketinden teklif alarak, fiyatı en uygun olan fırsatları vatandaşlara sunuyor.

İNEGÖLÜN EN ESKİLERİNDEN

Eski muhasebecilerden, EM-AS Sigorta kurucularından Hasan Demirhan´ın 2013 yılında vefat etmesinden sonra 26 yıl aynı dalda faaliyet gösteren Suat Muyan, Muhasebe bölümünü devam ettirirken, sigorta bölümünü ise oğlu Sercan Demirhan bir yandan üniversite okuyarak diğer yandan da sigorta bölümünde çıtayı yükseltiyor.

İnegöl’de 2001 yılından beri verdiği kaliteli hizmet ile adından sıkça söz ettiren EM-AS Sigorta sahibi Sercan Demirhan, İnegöl´de ilk olan bir kampanyaya imza atarak, trafik sigortası yaptıran müşterilerine ücretsiz oto yıkama hizmeti sunuyor. 2019 yılı yeni dönem için İskender Oto Yıkama ile anlaşma imzaladı.

Editör: TE Bilişim