İki büyük kentte ardı ardına yaşanan patlamaların ardından Türkiye genelinde 24 saat süreli uygulamalara başlanırken, İnegöl´de de Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İnegöl´ün giriş ve çıkışlarında yoğun denetimlerini sürdürüyor. Olumsuz hava şartlarına rağmen canla başla çalışan ekipler, Bursa-Ankara karayolu üzerinde oluşturulan arama noktalarına gelen araçları en ince ayrıntısına kadar, araç sürücüleri ve yolcuları da tepeden tırnağa aramadan geçirerek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmasının önüne geçmeyi amaçlıyor.

TEM GÖREVDE

Denetimler sırasında araç sürücüleri ve yolcuların tek tek sorguları yapılırken, 24 saat görev başında olan ekiplere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de güvenlik açısından destek veriyor. Denetim bölgesinde güvenliği sağlayan Terörle Mücadele ekiplerinin kar maskeli olmaları ise dikkat çekiyor.

Denetimden geçirilen araç sürücüleri ve yolcular, yolculuk boyunca birçok noktada polis ve jandarma ekipleri ile karşılaştıklarını, bu sayede güvenli bir şekilde yolculuk ettiklerini belirterek, ekiplere kolaylıklar dilediler.

Editör: TE Bilişim