Edinilen bilgilere göre Çanakkale istikametine seyir halinde olan Hamit E., önceki gün saat 18.00 sıralarında, İnegöl ile Bursa arası  karayolu üzeri Şehitler mahallesi (köyü) yol ayrımı mevkiinde bulunan Ekim Petrol akaryakıt  istasyonuna girerek yakıt doldurdu. Aracına 70 liralık yakıt alan sürücü, istasyondaki pompa görevlisine 200 lira verdi. Pompa görevlisi parayı bozdurmak için istasyondaki markete gitti.  Bu sırada parasının üzerini almayı unutan sürücü, istasyondan ayrıldı.

Pompa görevlisi geriye döndüğünde, kamyon sürücüsünün parasının üzerini almadan gittiğini görünce, Emniyet haber merkezini arayarak, bir sürücünün parasının üzerini almayı unuttuğunu söyledi. Plakadan şahsa ulaşan emniyet ekipleri, şahsa parasının üzerini unuttuğunu bildirdiler.

Kamyon sürücüsü ise, yakıt aldığı akaryakıt istasyonuna çok uzak olduğunu ve geriye dönmeyeceğini söyleyince, emniyet görevlileri, sürücüden hesap numarası alarak, unuttuğu para üstü olan 130 lirayı Hamit E.’nin hesabına EFT ile gönderdiler.

Sürücünün, “İnsanlık ölmemiş, böyle güzel davranış için, pompa görevlisine ve emniyet teşkilatına teşekkür ediyorum” dediği öğrenildi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim