AHMET GENÇ; EMSAL KARAR VAR ÖNLEM ALINMALI

İnegöl Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ahmet Genç, geçtiğimiz ay Fatih Mahallesinde başıboş köpekler tarafından telef edilen koyunları gündeme getirerek "Konya'da emsal karar var hizmet kusuru sayılıyor İnegöl'de önlem alınmalı" dedi.

Kasım ayı olağan meclisinin dilek ve temenniler kısmında söz alan MHP Grup Sözcüsü Ahmet Genç, geçtiğimiz ay Fatih Mahallesi'nde başıboş köpeklerin koyunları telef etmesini gündeme getirdi. Konya'nın Karatay ilçesinde başıboş köpekler tarafından saldırıya uğrayan bir kişinin belediyeye manevi tazminat davası açarak kazandığını belirten Genç, konu ile alakalı hizmet kusuru olmaması için önlem alınmasını talep etti.

Ahmet Genç konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

"Konya'nın Karatay ilçesinde başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan kişi, belediyeye açtığı manevi tazminat davasını kazandı. Konya 1. İdare Mahkemesi belediyeyi kusurlu buldu. İnegöl'de de geçtiğimiz ay Fatih Mahallesinde başıboş köpekler tel örgünün içerisindeki koyunlara saldırıp telef etmişti. Bu köpekler insanlara ve hayvanlara zarar verebilir. Bununla alakalı kusurlu sayılmamak adına belediyemizin önlem almasını ve çalışma yapmasını talep ediyoruz."

Editör: TE Bilişim