Ensar Vakfı Genel Başkanı Şener Ağaç, İnegöl şubesini ziyaret ederek kahvaltılı basın toplantısı düzenledi. Genel Merkez olarak hedeflerine gençleri koyduklarını belirten Ağaç, “Tüm ülkemizi vatan millet sevdasıyla yoğrulmuş, dinine ve örfüne bağlı gençlerle donatacağız” dedi.


EDİRNE’DEN KARS’A JÜPİTER’DEN MARS’A..
Kahvaltı sonrasında gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan İnegöl Ensar Vakfı Başkanı Fatih Bayram, “İnegöl Ensar Vakfı olarak sürekli gençlerle, çocuklarla çalışıyoruz. Koronavirüs süreci ile de değişen yaşam tarzına ayak uydurduk. Almış olduğumuz bisikletlerle ve çadırlarla  güzel çalışmalara imza attık. Çocuklarımız dağlarda gezdirerek eğitimlerimize devam ettik. Bugün çok heyecanlıyız, Türkiye genelinde 170 şubemizin başkanlığını yapan Şener Ağaç abimiz İnegöl’e bizleri ziyarete geldi. Çok mutlu olduk. Bu sene parolayı ‘heyecan’ olarak belirliyoruz. Gençlerimizi geleceğin Türkiye’sini yönetecek mücadeleyi vermek için yollara çıktık. Buradan bütün İnegöl halkına sesleniyorum; Gelecek gençlerin olduğuna göre istikamet gençler üstüne yapılan  çalışmalardan geçer. O yüzden parolayı tekrar ediyoruz Edirne’den Kars’a Jupiter’den Mars’a nerede bir genç varsa orada Ensar Vakfı vardır” ifadelerini kullandı.


HEDEFİMİZE GENÇLERİ KOYDUK
Akabinde konuşan vakıf genel başkanı Şener Ağaç, “Şube ziyaretlerimize heyecanlı şubelerimizden başlayalım dedik ve İnegöl’e geldik. İnegöl şubemizin çalışmalarını gerçekten de razıyız. İnşallah çalışmalar artarak devam eder. Tüm ülkemizi, vatan millet sevgisiyle yoğrulmuş gençlerle dolduracağız. Bu gençler vatanına, devletine, dinine ve örfüne sahip olarak ülkesini ilerilere götürecek. Biz genel merkez olarak, hedefimize gençleri koyduk. Bu gençlerimizle çok daha güzel projeler geliştireceğiz. Gençlerimizi dünya standartları üzerinde donatacağız. Sadece dini alanda değil teknoloji alanında da en iyisi olmaya çalışacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim