Hera Eğlence Merkez


Hera Eğlence Merkezinin Muhasebecisi Zafer Kazanç’ın eşi Esra Kazanç’a ait “Eren Ortopedik Ayakkabı Mağazası”, dün düzenlenen törenle Cuma mahallesi Cafer Paşa sokak numara 7 (Ayakkabıcılar Çarşısı) adresinde hizmete açıldı.
Dün saat 14.002de düzenlenen açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç, Yönetim Kurulu Üyeleri ve kalabalık davetliler katıldılar. Kurdele kesimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, çocukların kaliteli ve ortopedik ayakkabıları giymelerini sağlayacak olan Eren Ayakkabı Mağazasının işyeri sahiplerine ve İnegöl halkına hayırlı olmasını temenni etti.
İnegöl'de sadece çocuk ayakkabı mağazası olarak bir İlk olduklarını belirten Eren Ortopedik Ayakkabı Mağazası sahibi Esra Kazanç, "Amacımız çocuklarımızın kaliteli ve ortopedik ayakkabılar giymelerini sağlamaktır. Mağazamıza gelen çocuklarımızın bazılarının ayaklarında içe ve dışa basma gibi yürüyüş bozuklukları görüyoruz. Bizler bu soruna kaliteli ve ortopedik ayakkabılarımızla çözüm getireceğimize inanıyoruz. Bu nedenle  ayın belirli günlerinde bir ortopedi uzmanı doktoru mağazamıza getirerek müşterilerimizin bilgilendirmesi için bir proje yürütmeyi planlıyoruz. Açılışımıza gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Eren Ortopedik Ayakkabı Mağazası kurdele kesimi ile hizmete açıldı.

Editör: TE Bilişim