İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak ve yönetim kurulu üyeleri, dernek olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdikleri, Erzurumlular Gecesi’ne katılımlarından dolayı İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü ziyaret ederek teşekkür etti.

Erzurum yöresine ait lezzetlerin sergilendiği ‘Yöresel Lezzetler Şenliği’ öncesinde İnegöl İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü’yü ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İnegöl Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak, “Bugün İlçe Kaymakamımız Şükrü Görücü beyefendiyi ziyaret ettik. Kendisini yerel basından takip ediyoruz. İnegöl’ün merkez mahallelerinin yanı sıra, kırsal mahallelerle de yakından ilgileniyor. Bunun yanında esnafla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor. Kendisine teşekküre ediyoruz” dedi.

Toprak, konuşmalarını sürdürerek; “Bildiğiniz gibi geleneksel olarak her yıl Erzurumlular Gecesi programını icra ediyoruz. Bunun yanında hemşerilerimizle bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. Sosyal ve kültürel etkinliklerin yanında, derneğimizde yaz döneminde çeşitli aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bizler İnegöl’de yaşayan Erzurumlular olarak, İnegöl için değerler üretmeye ve bu şehre renk katmaya devam ediyoruz. Bu bağlamda kaymakamlığımızın yapacağı her türlü sosyal ve kültürel etkinlikte de bize görev verilmesi halinde elimizden geleni yaparız. Dernek olarak her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiğimiz, Erzurum yöresine ait lezzetlerin sergilendiği ‘Yöresel Lezzetler Şenliği’ programı düzenliyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu şenliği gerçekleştireceğiz inşallah. Şenlik öncesi kaymakamımızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri ağırladıkları için kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz.”

Kaymakam Şükrü Görücü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Toprak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim