AK Parti eski Milletvekilleri ve şuan ki aktif görev alan Belediye başkanı ve yöneticiler dayanışma yemeğinde bir araya geldiler.
İnegöllü olan AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin’in de bulunduğu yemekte çekilen fotoğrafta, AK Partide birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Son günlerde AK partiden istifa edip parti kurma çalışmaları yapan bazı isimlere karşı da bu fotoğrafla mesaj verildi.
AK Parti Bursa eski Milletvekili Hüseyin Şahin, “AK partiye gönül verdik. Hiçbir zaman çizgimizden şaşmadık. Zaman zaman bir araya gelerek partimiz için çalışmalar yapıyoruz. Genel merkezimiz bize görevler veriyor. Elimizden geldikçe partimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Davamızı anlatmaya devam ediyoruz. Medya da dile getirildiği gibi partimizde görev alıp istifa eden bazı isimlerin yeni parti kurma çalışmaları var. Gönül ister ki AK Partiye hizmet veren tüm isimler, davanın devam etmesi noktasında elinden geleni yapması partimize zarar verecek eylem ve söylemden kaçınmalıdır. Biz gönülden AK partiliyiz. Siyaseti AK Partide sürdürmeye devam edeceğiz. Son yıllarda özellikle dış güçlerin baskı kurduğu bir dönemde Cumhurbaşkanımızın arkasında durma ve destekleme günüdür. 7 düvele karşı mücadele veren bir liderin arkasında durmak bu davaya hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur.” Dedi.

Editör: TE Bilişim