İnegöl’de tırnakçılık yapmak isteyen 4 kadın, esnafın dikkati üzerine polis ve zabıta ekipleri tarafından yakalanarak karakola götürüldü.

Edinilen bilgiye göre bugün öğlen saatlerinde Kemalpaşa Mahallesi Mahmutesatbey Caddesi üzerinde gurup halinde hareket eden 4 tırnakçı kadın, cadde üzerinde bulunan iş yerlerinde tırnakçılık yapmak istedi. İş yerine giren kadınlar parayı esnafa verdikten sonra kafa karıştırma taktiğiyle esnaftan fazla para üstü almak isteyince kısa süreli tartışma yaşandı. Şahısların daha önceden de bu tarz eylemleri olduğunu bilen esnaf durumu polis ve zabıta ekiplerine bildirdi. Bölgedeki esnaf kaçmak isteyen 4 kadın ve 2 çocuğu ekipler gelene kadar cadde üzerinde bulunan bir ekmek fırının önünde bekletti.
Olay yerine gelen ekipler şüpheli şahısları alarak karakola götürdü.


DAHA ÖNCEDEN DE YAPTILAR
Cadde üzerinde bulunan esnaflar ise yakalanan 4 şüphelinin kendileri tarafından bilinen şahıslar olduğunu belirtti. Kadınların aynı cadde üzerinde daha öncede bu tarz eylemlerde bulunduklarını söyleyen esnaflar, bunlar İnegöl’de yaşamıyor şehir dışından gelerek tırnakçılık yapıyorlar.

Editör: TE Bilişim