Bursa-Ankara karayolu üzeri Huzur mahallesi mevkiinde meydana gelen iki ayrı da bir kişi hayatını kaybederken, 7 kişi de yaralandı. Ölümlü kazayı izleyen araçlar da zincirleme kazaya karıştı.

Saat 15.00 sıralarında İnegöl’den Bursa’ya seyir halinde olan sürücü Hamza Demircan yönetimindeki 16 FB 634 plakalı özel otomobil, Huzur mahallesi üst geçit mevkiinde, üst geçidi kullanmayıp karayolu üzerinden huzur mahallesindeki evine geçmeye çalışan 70 yaşındaki Ali Kuş’a çarptı. Çarpmanın etkisi ile duramayan özel otomobil, karayolunun ortasında bulunan aydınlatma direğine çarparak durdu. Çarpmanın etkisi ile direk devrildi.

HAYATINI KAYBETTİ

Özel otomobilin bulunduğu yaşlı adam, ağır yaralandı.

ZİNCİRLEME KAZA MEYDANA GELDİ

Kazadan 5 dakika sonra Bursa’dan İnegöl’e seyir halinde olan sürücü Mehmet Yaşar Ünlü yönetimindeki 16 R 9446 plakalı özel otomobil kazayı görünce yavaşladı. Yavaşlayan özel otomobile arkasından gelen Hüsnü Yentek yönetimindeki 16 F 7158 plakalı özel otomobil çarptı. 16 F 7158 plakalı özel otomobile ise arkasından gelen Selim Dinç yönetimindeki 16 KB 283 plakalı özel otomobil çarptı. 3 aracın karıştığı kaza da can pazarı yaşandı.

Editör: TE Bilişim