ERDEM BEYAZIT TAŞINACAK

Safvet Koleji binasına Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulu taşınırken, Hacı Kemal Lisesi binasında ise Seyit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi açılacak. Safvet Koleji binasına taşınan Erdem Beyazıt İmam Hatip Ortaokulunun yerine ise Sosyal Bilimler Lisesi taşınacak.

İMAM HATİP LİSESİ EK BİNASI OLARAK KULLANILACAK

Hacı Kemal Lisesi binasına açılacak olan Seyit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi, 2017-2018 eğitim öğretim yılında öğrenci kabulüne başlayacak. 2016-2017 eğitim öğretim yılında mevcut bina ise, İnegöl İmam Hatip Lisesi tarafından ek bina olarak kullanılacak. Okul yönetimi tarafından belirlenecek düzenlemeyle, İmam Hatip Lisesinde eğitim gören 12´nci sınıf öğrencilerinin bir bölümünün bu eğitim öğretim yılında, Hacı Kemal Lisesinde eğitim göreceği belirtildi.

YENİBAHAR ORTAOKULU DA EĞİTİME AÇILACAK

FETÖ terör örgütüne yönelik düzenlenen operasyonlar kapsamında kapatılan Yenibahar Ortaokulu ile ilgili çalışmaların sürdüğü, kısa zamanda Yenibahar Ortaokulu binasının da eğitim öğretime kazandırılacağını öğrenildi.

FETÖ´YE AİT 71 KURUM VE KURULUŞUN FAALİYETİ DURDURULMUŞTU

Resmi Gazete´de yayımlanan Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname kapsamında, Bursa´nın merkez Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçeleri ile İnegöl, Mudanya, Gemlik, Mustafakemalpaşa ve Yenişehir ilçelerindeki 29 özel ilkokul, ortaokul ve lise, Özel Bahar Hastanesi ile Rentıp Hastanesi, Orhangazi Üniversitesi, Uludağ Kültür ve Eğitim Vakfı, Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfı, Üftade Kültür ve Eğitim Vakfı ile 36 dernek kapatılmıştı. NEVZAT KAHVECİ

 

Editör: TE Bilişim