İYİ Parti İlçe Başkanı Eray Soral’In istifasının ardından boşalan İlçe Başkanlığına Fikret Fidan getirildi. İYİ Parti İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır tarafından yapılan yazılı açıklamada, Fikret Fidan’ın İnegöl’e kurucu İlçe başkanı olarak genel merkez tarafından atamasının yapıldığını belirtti.

Konu hakkında yazılı bir açıklama gönderen İYİ Parti İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır,İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı olarak Fikret Fidan atanmıştır. İnegöl İlçe yönetim kurulumuzun istifasının ardından yerine İnegöl’ün değeli eşrafından Fikret Fidan bey bugün itibarı ile İnegöl’e kurucu İlçe Başkanımız olarak genel merkezimiz tarafından atanmış bulunmaktadır. Daha önce bu hizmeti yürütmüş olan sayın Eray Soral ve ekibine teşekkür eder, göreve atanan Fikret Fidan başkanımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

FİKRET FİDAN KİMDİR?

10 /10 /1957 Bolu Mudurnu doğumluyum. 1979 yılı Kara Harp Okulu mezunuyum. 1999 yılında Türk Silahlı Kuvvetlerdeki görevimden Binbaşı rütbesinde emekliliğimi isteyerek, 1999 yılındaki yerel seçimlerinde MHP'den İnegöl Belediye Başkanı adayı oldum. 1999-2000 yıllarında Marmara Birlik Genel Müdürlüğü yaptım. MHP'den 2004 ve 2014 yıllarındaki yerel seçimlerde İnegöl Belediye Başkanı Adayı, 2015 Genel Seçimlerinde Milletvekili adayı oldum. Evli biri erkek, biri kız, iki çocuk ve biri erkek, biri kız iki torun sahibiyim. Halen 2001 yılında açtığımız sigorta acentesinde sigortacılık yapıyorum.

Editör: TE Bilişim