Fikriye Koşarer Anao

Fikriye Koşarer Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları el emeği eserlerin yer aldığı sergi, okulda düzenlenen törenle izlenime açıldı.
Dün saat 13.00'de düzenlenen ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Şube Müdürleri Tahsin Çetinkaya, Mustafa Karaaslan ve Özer Yılmaz ile öğrenci velilerinin katıldığı törenin açış konuşmasını yapan Fikriye Koşarer Anaokulu Müdürü Ayşe Esen, "Okulumuzun açılışının üçüncü yılında, minik öğrencilerimizin yıl boyunca yaptıkları eserlerden oluşan sergimize hoş geldiniz. 3, 4 ve 5 yaş gruplarından oluşan üç sınıf 60 öğrencimizin yıl boyunca yapmış olduğu etkinliklerinin bir bölümü olan ortalama 500 sanatsal faaliyet ve 40 adet projeyi siz değerli misafirlerimize görücüye çıkartmaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu sergimizde gördüğünüz etkinliklerin dışında programa da uygun olarak öğrencilerimiz bir yıl boyunca çeşitli çalışmalarda bulunmuşlardır. Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özverili çalışmaları sonucunda dil etkinlikleri, okuma yazma çalışmaları, müzik ve sanatsal faaliyetler gibi daha birçok konuda ilköğretime hazırlık çalışmaları yapılmıştır. Umarım öğrencilimizin hazırlamış olduğu sergimizi beğenirsiniz" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, öğrencilerin çok güzel eserleri ortaya çıkardığını ifade ederek, "Emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmen arkadaşlarımızı kutluyorum. İnşallah önümüzdeki sene de boş sınıfları doldurmak üzere, sizleri ve komşularınızı okulumuza bekliyoruz" diye konuştu.
Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da, Fikriye Koşarer Anaokulunda çok güzel etkinliklere imza atıldığını belirterek, "Anasınıfı çocuklarının yaptıkları etkinliklerde, okul yönetiminin, öğretmenlerin ve velilerin çok büyük katkılarının olduğunu biliyorum. Onların hayata hazırlanması çok önemli. Ben de biliyorum ki, buradaki anne-babalar çocuklarının yaptıklarını görmek istiyorlar. İleriki yıllarda önemli ama özellikle bu yıllar da onların aldığı bilgiler çok önemli. Okulda çok güzel faaliyetler yapıldığını biliyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle sergi izlenime açıldı. Tören, serginin gezilmesinin ardından son buldu.

 

Editör: TE Bilişim