Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci ile Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Mutlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İnegöllü basın mensupları ile buluştu.

Okulda gerçekleşen kahvaltı sonrası Altın Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Şekerci ve Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mesut Mutlu, İnegöllü basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladılar.

Halil Şekerci yaptığı açıklamada; “Belirli gün ve hafta etkinliklerini okul olarak takip ediyoruz. 10 Ocak tarihinin Çalışan Gazeteciler Günü olması hasebiyle İnegöl’de görev yapan basın mensuplarımız ile kahvaltıda bir araya gelelim istedik. Eğitimin bize bakan yönü olduğu kadar aslında basına da düşen görevler var. Biz buna inanıyoruz. Eğitimi bir bütün olarak gördüğümüzde hepimize önemli görevler düşüyor. Ayrıca sizler yaptığınız çalışmalar itibariyle şehrimizde yaşayan insanların gören gözü, işiten kulağı durumundasınız. Toplumu bilgilendirme gibi önemli bir işleve sahipsiniz. Zor şartlar altında görev yapan sizlere basın hayatınızda başarılar diliyoruz. Tekrar gününüzü kutluyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim