İnegöl Devlet Hastan

İnegöl Devlet Hastanesi tarafından engellilere yönelik tekerlekli sandalye almak için başlatılan Mavi Kapak Kampanyasına, Gazetemiz 50 kilogram mavi kapakla destek oldu. Mavi kapaklar, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Kızıl tarafından dün hastane bahçesinde, İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Fuat Erdem'e teslim edildi.

İnegöl Devlet Hastanesi olarak,  Sosyal Hizmet Uzmanlığıyla birlikte 7 aydır engellilere destek olmak amacıyla mavi kapak toplama projesi başlattıklarını belirten İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Erdem, "Bu kapak toplama projesinde yaklaşık olarak 1,5 tona yakın kapak toplandı. Bugün de Yıldırım Gazetesinin bu onurlu ve güzel davranışı bizi çok memnun etti. Yaklaşık olarak 50 kilogramlık kapak toplanmış ve bugün bize getirerek, ‘Engelliler için bizde varız’ dediler. Bize mavi kapakları teslim ettiler. Yıldırım Gazetesine teşekkür ediyoruz. Bu güzel, onurlu davranışı, bütün kurumlardan, okullardan ve basın kuruluşlarından da bekliyoruz. Kapımız açık. Yıldırım Gazetesine bu güzel davranış için tekrar teşekkür ediyoruz. Hedefimiz 10 sandalyeye ulaşmak. Nisan ayında engelli vatandaşlarımızla buluşup, engelli sandalyelerini kendilerine bizzat teslim etmek istiyoruz. İnşallah bunda da başarılı olacağız diye ümit ediyoruz. Bunu gördükten sonra İnegöl Devlet Hastanesi durmayacak. Bir çok hizmette imzamız olmasını istiyoruz. Sosyal Hizmet Uzmanlığımızla birlikte değişik projelerimiz yine olacak. Her şey İnegöl halkı için" dedi.

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi, Yıldırım Gazetesi Haber Müdürü  Yusuf Kızıl ise, "İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Fuat Erdem ve Hastane İnsan Hakları Sorumlusu Alican Tosun’un geçen yıl Haziran ayında başlattıkları pet şişe kapağı toplama kampanyasına, bizde Yıldırım Gazetesi olarak destek verdik. Bu güne kadar duyarlı vatandaşlarımızın öğrenci ve özürlü ailelerinin topladıkları kapakları biz de bugün İnegöl Devlet Hastanesi Başhekimi Fuat Erdem ve İnsan Hakları Sorumlusu Alican Tosun'a teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 5 ay boyunca topladığımız yaklaşık 50 kilogram kapağın karşılığı olacak olan tekerlekli sandalyede bizim de bir katkımız olduysa ne mutlu. Ben ilçe halkımızın bu konuda daha duyarlı davranmasını istiyor, hem çevreyi koruma adına hem de hayırseverlik sergilemeleri adına, daha çok tekerlekli sandalyeler edinmek açısından, İnegöl Devlet Hastanesinin yürüttüğü Mavi Kapak toplama kampanyasına  katılmaya davet ediyorum. Mavi kapakları gazetemize ulaştıran tüm hayırseverlere de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyorum" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim