Bursa genelinde SBS’ye yönelik olarak, bu güne kadar öğrenilen bilgilerin kontrolü amacıyla  yapılan ‘Geri Dönüşüm Sınavında’, başarılı olarak  dereceye giren Gazipaşa İlköğretim Okulu öğrencileri, dün okulda düzenlenen törende ödüllendirildiler.

Dün saat 14.00'de okul müdürünün odasında yapılan ve öğretmenler, öğrenciler ile velilerin katıldığı törende bir konuşma yapan Gazi Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Meral, yıl içinde yapılan bütün çalışmaları, öğrencilerin başarısını bir adım daha öne taşımanın gayreti üzerine planladıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, planlı çalışmalarının meyvelerini almaya başladılar. Bursa genelinde yapılan son Geri Dönüşüm Sınavında öğrencilerimizin başarılarını biraz daha artırdıklarını gördük. Bu sınav sonunda okulumuzun 7. sınıf öğrencileri Emre Uysal 500 tam puan alarak Bursa birincisi, Mustafa Karahan Bursa üçüncüsü ve Sude Saraç Bursa dokuzuncusu olarak bizleri sevindirdi. Bundan öncede diğer sınavlarda ve sportif faaliyetlerde başarılı olan öğrencilerimizi ödüllendirdik. Bursa’da yapılan BUNİMO Matematik Olimpiyatlarında ve Kütahya’da yapılan KOMATYA Matematik Olimpiyatlarında 2 gümüş ve 2 bronz madalya alan öğrencilerimizi de ödüllendirmiştik. SBS hazırlıklarının son sınavı ile kendi başarılarını ve okulumuzun başarısını bir adım daha öne taşıyan bu öğrencilerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gazi Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Şükrü Meral, Geri Dönüşüm Sınavında Bursa genelinde başarılı olan  öğrenciler Emre Uysal, Mustafa Karahan ve Sude Saraç’a ödüllerini vererek, tebrik etti.

Editör: TE Bilişim