Gazipaşa İlköğretim

Gazipaşa İlköğretim Okulu Müdürü Erdoğan Kızmaz,  yürüttükleri “Benimle Kitap Okur musun?” projesi kapsamında,  kitap okumanın önemini öğrencilere ve tüm ilçe halkına duyurmaya  çalıştıklarını ve bu doğrultuda çeşitli etkinlikler düzenleyerek,  bu konuya dikkat çektiklerini bildirdi.
Gazipaşa İlköğretim Okulu olarak bu konuda yeni bir etkinliğe imza attıklarını belirten Müdür Erdoğan Kızmaz,  proje kapsamında eğitimci-yazar Numan Kartal’ı, okulun çok amaçlı salonunda öğrencilerle buluşturduklarını söyledi.
Programın, eğitimci-yazar Numan Kartal’ın hayatının anlatıldığı sunumla başladığını anlatan Müdür Kızmaz,  “Konuğumuz eğitimci-yazar Numan Kartal, öğrencilerimizle kitaplar konusunda güzel söyleşi yaptı. Kartal, yazarlığa başlama serüvenini, öğretmenlik hayatından ilginç anıları ve yazarlık deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Numan Kartal, daha sonra hikaye ve masal kitaplarını öğrencilerimiz için imzaladı. Bizleri kırmayıp, programımıza katılan eğitimci-yazar Numan Kartal’a teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim