Kerim Bayraktar Yeni


Kerim Bayraktar Yeniden Başkanlığa Seçildi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi bünyesinde 2003 yılında kurulan Genç MÜSİAD’ın 8. olağan genel kurul toplantısı, önceki akşam saat 20.00 de İnegöl Kent Müzesi toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurul Toplantısının açış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Başkanı Kerim Bayraktar, MÜSİAD'ın, vizyonunu ve misyonunu oluşturmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, "Görevi devraldığımız günden bu yana geçen bir yıllık süre içerisinde şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım, Derneğimizi  en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelen gayreti sarf ettiğimize inanıyorum. Üyelerimize yönelik 5 eğitim semineri, üyelerimiz ile 5 kez yaptığımız İstişare ve Dost Meclisi toplantıları ve İnegöl Şubemiz adına 4 kez katıldığımız genel değerlendirme toplantıları ile genel istişare toplantıları, faaliyetlerimizin bir kısmını kapsamaktadır.  Bunun için öncelikle sizlere ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Her genel istişare kurulu toplantısında, MÜSİAD’ın ve Genç MÜSİAD kuruluşunun kuruluş amacını tekrarladıklarını ifade eden Bayraktar,  “MÜSİAD, vizyonunu ve misyonunu oluşturmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Bu bağlamda vizyonu, kişisel gelişmeyi bir hayat tarzı olarak benimseyen bilgi alış verişine açık, üretken, medeniyet idraki oluşmuş, yüksek ahlak değerine sahip nitelikli bir iş adamı topluluğunun ortaya çıkmasını sağlamak, kendi kültür değerine saygılı, interaktif iletişimi etkin bir şekilde kullanan genç girişimci modelini oluşturmaktır. Misyonu ise, geçmişimizin değerlerine, kültürüne ve kimliğine saygılı olmak, güçlü de olsa haksızın karşısında olmak, zayıf da olsa haklının yanında yer almaktır" diye konuştu.

2003 yılında 7 üye ile kurulan Genç MÜSİAD'ın bu gün 71 üyesi ile faaliyetine devam ettiğini belirten MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kılıç ise, Genç MÜSİAD kuruluşunun MÜSİAD’ın bir sektör kurulu şeklinde çalıştığını ve asla MÜSİAD’dan bağımsız bir kuruluş gibi düşünülemeyeceğini hatırlattı. Kılıç, Yönetim kuruluna da, bu konuya gösterdikleri hassasiyet için ise Gençlik kurulu başkanı başta olmak üzere yönetim kurulu üyesi arkadaşlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra genel kurul gündeminin görüşülmesinin, raporların okunup, yönetim ve denetim kurullarının aklanmasının ardından tek liste ile seçime gidildi.

Yapılan seçim sonucunda üyelerin oy birliği ile Kerim Bayraktar yeniden Genç MÜSİAD'ın Başkanlığına getirilirken, Yönetim kurulu üyeliklerine Musap Güleç, Abdurrahim Uzun, Yasin Çevik, Ramazan Aksugül, Süleyman Uzun, Arif Can, Mahir Can, Mesut Ergene, Oğuz Koçan ile Faruk Seymen seçildiler.

Editör: TE Bilişim