MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu’nda Koşarer Dönemi

     MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu’nda Melih Koşarer dönemi başladı.

Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Fatih Arıcı tüzük gereği yaş haddi nedeni ile görevi mevcut yönetim kurulundan Başkan Yardımcısı Melih Koşarer’e devretti.

Genç MÜSİAD Başkanı Fatih Arıcı’nın yaş haddini doldurması nedeniyle MÜSİAD Genel Merkeze önerilen isim Melih Koşarer, yapılan görüşme sonrası Genel Merkez tarafından görevlendirilerek yeni yönetimi kurma çalışmalarına başladı.

    Geçtiğimiz günlerde Çamlıca Restoran’ta yapılan devir teslim töreninde Fatih Arıcı, Genç MÜSİAD Başkanlık görevini Melih Koşarer’e devretti.

     Görevi devreden Fatih Arıcı, yaptığı değerlendirmede kendisiyle birlikte yol alan yönetim kurulundaki arkadaşlarına teşekkür etti. Kendilerine her konuda yardımcı olan Şube Başkanı Mehmet Döngel ve yönetim kurulunun desteklerini unutamayacağını belirten Arıcı, bundan sonraki süreçte MÜSİAD üyesi olarak yoluna devam edeceğini ve üzerine düşen her türlü göreve hazır olduğunun altını çizdi.

    Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Melih Koşarer ise konuşmasında, gerek görevi devraldığımız Fatih Arıcı başkanımız, gerekse de daha önce bu onurlu vazifeyi yerine getiren değerli ağabeylerimizden edindiğimiz tecrübe ve birikimlerle, Genç MÜSİAD’ımız da güzel ve hayırlı hizmetlere imza atmaya çalışacağız.

    MÜSİAD’ımız iş dünyasına olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için örnek bir eğitim, rehberlik ve danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, “kamu yararına dernek” statüsüne sahip güçlü bir “Sivil Toplum Kuruluşu’dur.

   Kişisel, kurumsal, sektörel, kültürel ve toplumsal gelişim noktasında önemli çalışmalar yapan kuruluşumuz, milli politikaları ve milli projeleriyle Yeni Türkiye’nin misyonuna göre bağımsız bir şekilde hareket etmektedir.

   Bizler de toplum ve iş dünyasına ışık tutan bu güzide topluluğun bir parçası olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

   Şu an için küçük bir devir teslim yaptık. Aralık ayına kadar inşallah yeni yönetim kurulumuzu da şekillendireceğiz. Geride bırakacağımız 2 yıllık çalışmalarımızı da sunma imkanı bulacağımız tanıtım toplantısında yeniden bir arada olup, hem yeni yönetimimizi tanıtacağız, hem de 2 yıllık faaliyet planımızı sunacağız. Ben bir kez daha Fatih Arıcı Başkanımıza değerli katkıları için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum diye konuştu.

Editör: TE Bilişim