Bursa-Ankara karayol

Bursa-Ankara karayolu üzerinde meydana gelen kazada, şehirlerarası yolcu otobüsünün çarptığı otomobildeki 3 bayan yaralandı.

Önceki akşam saat 18.00 sıralarında Bursa istikametinden İnegöl'e gelmekte olan sürücü 28 yaşındaki Gülfem Y.’nin yönetimindeki 06 BA 1506 plakalı özel otomobil, Yenice köprülü kavşağı mevkiine gelince, bir anda sol şeritte yavaşlayarak durdu. Otomobilin aniden durması nedeniyle arkadan gelen, İsmail K. yönetimindeki şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 16 KK 772 plakalı otobüs duramayarak, otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilde bulunan sürücü Gülfem Y. ile yanındaki arkadaşları 28 yaşındaki Amila B. A. ile 40 yaşındaki Belgin U., hafif şekilde yaralandılar. Otobüste yaralanan olmazken, yolcular kaza sonucunda heyecanlandılar.

SAĞLIKÇININ KOLUNA GİRİP DESTEK ALDI

Hafif yaralı genç öğretmenler, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. 112 Acil Servis Ambulansından inen yaralı genç öğretmenlerden biri, ambulansta görevli sağlık görevlisinin koluna girip, samimi bir havada Acil Servise doğru yürümesi dikkatleri üzerine çekti.

Yaralı öğretmenler, acil servisteki müdahalenin ardından taburcu edildiler.

Çarpmanın etkisi ile arka kısmında maddi hasar meydana gelen otomobil, çekici yardımı ile yoldan kaldırılırken, yolcu otobüsü ise, yolcuların başka bir otobüse aktarılmaları amacıyla  terminale gönderildi. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim