Pınar Yaşar`ın beşinci kitabı olan “Sevda Yolu” kısa bir süre önce yayınlanarak, kitapseverlerle buluştu. Genç yazar, İlk şiir kitabı ‘Sitemim Sana´yı 2005 yılında, ‘Yalnızlık Limanı´ isimli ikinci şiir kitabını 2007, ‘Kaybolan Umutlarım´ isimli romanını 2011 yılında çıkardı. 10 yıllık emek vererek yazdığı 418 sayfalık ‘Naat-ı Şerif´in ardından İnegöllü genç şair ve yazar Pınar Yaşar, beşinci kitabı olan ‘Sevda Yolu´nu şiir severlerle buluşturdu.

Şiir kitabından bin adet bastıran Yaşar, kendi imkanları ile bastırıp dağıttığı kitabını 7 TL´den satışa çıkardı. ‘Sitemim Sana´, ‘Yalnızlık Limanı´, ‘Kaybolan Umutlarım´ ve Naat-ı Şerif´ isimli kitapları ile ‘Sevda Yolu´ adlı şiir kitabından almak isteyenlerin kendisine 0.535 459 27 49 numaralı telefon ve [email protected] internet adresinden ulaşabileceklerini ifade eden Yaşar, ilçe halkından destek beklediğini belirtti.

HAYATIMIN BİR PARÇASI GİBİ

Pınar Yaşar, “1980 yılında İnegöl´de doğdum. Liseyi İnegöl Lisesi´nde okudum. Sitemim Sana ve Yalnızlık Limanı adlı iki şiir kitabım bulunmaktadır. Şiir yazmaya 1997 yılında başladım. Kaybolan Umutlarım ilk romanım. Konusu benim için hiç kimsenin yaşamasını istemediğim bir örnektir. Yazmayı çok seviyorum. Şiir yazmak, hikâyeler yazmak hayatımın bir parçası gibidir. Yemek, içmek kadar yazmaya ihtiyaç duyuyorum. Tüm desteğimi ailemden almaktayım. İnegöl halkından da destek bekliyorum” dedi. NEVZAT KAHVECİ

Editör: TE Bilişim