AK Parti İnegöl İlçe

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri,  Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, gençlere yönelik her türlü projede desteklerinin süreceğini bildirdiler.

AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Akif Yaşin, Teşkilat Başkanı Kadri Ataş ile yönetim kurulu ve yürütme kurulu üyelerinin gerçekleştirdiği ziyarette, Gençlik kolları  Başkanı Oktay Arda, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a çiçek takdim etti.

Yoğun programına rağmen kendilerine zaman ayırdığı için Başkan Aktaş’a teşekkür eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, “Başkanımızla görüş alışverişinde bulunmak için zaman zaman ziyaretlerde bulunuyoruz. İnegöl nüfusunun yarısından fazlası genç. Türkiye’nin birçok noktasında olduğu gibi İnegöl’de de genç nüfus çok yüksek. Dolayısıyla İnegöl’de genç nüfusa çok yatırım yapmak gerekiyor. Bu noktada genç nüfusa yapılacak en önemli yatırımların başında eğitim öğretim gelmektedir. Başkanımızın bu noktada büyük hizmetleri olduğuna inanıyoruz. Okullarımızı eksikliklerinin giderilmesi, öğrencilerimize kırtasiye, giyim yardımlarında bulunulması, spor kulüplerine malzeme ve arsa tahsislerinde bulunulması ve ayrıca da bireysel anlamda veya takım olarak eğitim ve spor alanlarında başarı elde edenlere gereken önemi vermesinin, onları makamında kabul etmesinin, hediyeler vermesinin motivasyon açısından önemli bir hizmet olduğunu düşünüyoruz” diye koştu.

Gençlik kollarının siyasi partilerin en önemli birimlerinden biri olduğunu belirterek, seçim döneminde beraber yürüttükleri çalışmaların, ikinci kez seçilmesinde büyük rolü olduğunu vurgulayan Başkan Alinur Aktaş ise, “AK Parti Gençlik Kollarında görev alan arkadaşları ben yakından tanıyorum. Burada özellikle gençlik kollarının önemini vurgulamak istiyorum. Gençlerin önünü açabilmek, hayata daha farklı bir bakış açısıyla ufuk geliştirebilmek için gençlerle alakalı programların yoğunlaştırılması gerektiğini düşünüyorum. Katıldığım toplantılarda da arkadaşlara hep ifade ettiğim bir şey var, günlerini çok gereksiz, bomboş geçirmek yerine bir siyasi parti bünyesinde, özellikle AK Parti süreciyle birlikte gerçekleştirilen çalışmalarda yer almak gerçekten çok önemli. Bu gün Belediye Meclisimizde genç diye tabir ettiğimiz iki tane arkadaşımız var. Dolayısıyla gençlerin ve bayanlar özellikle bu ve benzeri organizasyonlara katıldıkları sürece ben AK Parti sürecinin daha bir dinamizm kazanacağını düşünüyorum. Bununla beraber tabiî ki, biz arkadaşlarımızın değerli fikirlerinden, önerilerinden, tekliflerinden her zaman istifade ediyoruz, bundan sonra da istifade etmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. 

Editör: TE Bilişim