Ziyarette, “bu şehre aşık olan bir Belediye Başkanımızın olmasından dolayı çok şanslıyız” vurgusu yapan Dernek Başkanı Nurettin Emanet, vatanlarını savunurken şehit düşen 42. ve 47. gönüllü Alayların askerlerinin bulunduğu Afyon İscehisar Giresun Şehitliğinde düzenlenen etkinlikte birçok vilayetten gelen Giresunlular ile buluşma fırsatını sağlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş´a İnegöl Giresunlular Derneği mensupları adına teşekkür etti.

BU ŞEHRE AŞIK OLAN BİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ VAR

Ziyarette ilk olarak söz alan Dernek Başkanı Nurettin Emanet, “Belediye Başkanımızın İnegöl´e yapmış oldukları hizmetlerin herkes tarafından takdir ile karşılandığını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. Başkanımızın İnegöl aşığı bir kişi olduğunu yakinen bilmekteyiz. Bu şehre aşık olan bir Belediye Başkanımızın olmasından dolayı çok şanslıyız. İnegöl Giresunlular Derneği olarak Başkanımızın her zaman yanındayız. Özellikle 15 Temmuz sürecinde 27 gece boyunca sabahlara kadar tutulan nöbetlerde en ön saflarda yer alması ve birlik beraberliğimizin artmasına vesile olan programların düzenlenmesine öncülük etmesinden dolayı da huzurlarınızda başkanımıza teşekkür etmek istiyorum” dedi.

AHDE VEFA ÖRNEĞİ GÖSTERMEMİZE VESİLE OLDU

“Afyon´daki Giresun Şehitliğine ziyaret gerçekleştirmemizde bize araç tahsisinde bulunmasından dolayı dernek üyelerim adına başkanımıza müteşekkir olduğumuzu belirtmek istiyorum” diyen Emanet, “Vatan savunmasında şehadet şerbetini içen şehitlerimize ahde vefa örneği göstermemize vesile olan başkanımıza teşekkür ederken, Afyon´da düzenlenen etkinliklerde farklı vilayetlere mensup Giresunlu Milletvekillerinin de sayın Başkanımıza selamlarını bu ziyaret vesilesiyle iletmek istedik. Kendilerine İnegöl´e hizmet seferberliğinde yolunun her daim açık olması dileğiyle, saygılarımı sunuyorum” dedi.

PAHA BİÇİLMEZ BİR ZENGİNLİĞE SAHİBİZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “İnegöl, ülkemizin dört bir tarafından gelen farklı kültürlere sahip kişilerin oluşturduğu adeta bir çiçek bahçesini andıran konumuna haiz bir şehir olması bizler için paha biçilmez bir zenginlik kaynağıdır. Bu çiçek bahçesinin güzel örneklerinden olan Giresunlular da 2014 yılında kurdukları dernekleriyle İnegöl´ümüzde yaşayan Giresunlu hemşerilerimize önemli hizmetlerde bulunmaktadır” dedi.

AFYON İSCEHİSAR GİRESUN ŞEHİTLİĞİ

“Afyon´da vatan savunması için canlarını hiçe sayan vatan evlatlarından olan Giresunlu şehitlerin metfun olduğu Giresun Şehitliğine İnegöl´de ikamet eden Giresunlu hemşerilerimizin iştirak etmesi için otobüs tahsis ettik” diyen Aktaş, “Vatanlarını savunurken şehit düşen 42. ve 47. Gönüllü Alayların askerlerinin bulunduğu Afyon İscehisar Giresun Şehitliği, on binlerce Giresunluyu misafir ederken, buna ufakta olsa bir katkı vermemiz bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bağımsızlık yolunda hayatlarını kaybeden tüm aziz şehitlerimizi minnetle anarken, onların aziz hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz” dedi.

Aktaş son olarak, “Bugün ziyaretleri ile bizleri ziyadesiyle memnun eden İnegöl Giresunlular Derneği Başkanı Nurettin Emanet ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyor, tüm Giresunlu hemşerilerimi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Nurettin Emanet, Başkan Alinur Aktaş´a ziyaretin anısına çiçek takdiminde bulundu. YAVUZ KOCAAĞA

Editör: TE Bilişim