İnegöl’ün Yeniceköy Mahallesi’nde berberlik yapan İsrafil Yıldız’ın pandemi döneminde müşterilerine kişiye özel saç ve sakal tıraş malzemeleri kullanması nedeniyle Kaymakamlık tarafından teşekkür plaketi verildi.

İnegöl’e bağlı eski beldelerden Yeniceköy Mahallesi’nde faaliyet gösteren berber esnafı İsrafil Yıldız, koronavirüs ile mücadele kapsamında müşterilerinin traş malzemelerini ayırarak isimli ve fotoğraflı şekilde özel saklıyor. Yıldız,hayata geçirmiş olduğu uygulamayla örnek teşkil etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

Pandemi dönemindeki bu uygulaması nedeniyle örnek teşkil eden berber esnafı İsrafil Yıldız’a İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü tarafından teşekkür plaketi verildi.

VAKALARIMIZ AZALMAYA BAŞLADI

Kaymakam Görücü, konu ile alakalı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Berber arkadaşımız pandemi ile alakalı tüm kuralları işyerinde almış. Bir önceki denetimde bu iş yerini görmüştük. Bizde bu arkadaşımızı teşekkür plaketi vererek takdir etmek istedik. Ben kendisine teşekkür ediyorum bu tip örneklerin çoğalması bizim açımızdan çok önemli. Bakın aldığımız tedbirlerin meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz. Vakalarımız azalmaya başladı. Bunu fırsat bilerek sıfıra düşüre bilirsek ne mutlu bizlere. Bunun içinde maske mesafe ve hijyen kurallarına dikkat edeceğiz. Yine bu hemşerimiz gibi denetimlerde örnek olarak gördüğümüz esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür belgelerini vermeye devam edeceğiz. Denetimlerde ceza ve ödülü yan yana kullanıyoruz.”

Editör: TE Bilişim