Hacer Salih Yıldız


Hacer Salih Yıldız İlköğretim Okulu Müdürlüğünce, okulun 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfları arasında yapılan 3. Deneme sınavının sonuçlarına göre, ilk üçe giren ve ilçe sıralamasında derece yaptığı tespit  edilen öğrenciler ödüllendirildi.

Dün, Hacer Salih Yıldız İlköğretim Okulu bahçesinde yapılan törene Okul Müdürü Yılmaz Şimşek, müdür yardımcıları, öğretmenler, Okul Aile Birliği yöneticileri, bazı veliler ve öğrenciler katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Müdür Yılmaz Şimşek, ilk 3’e giren öğrencilere verilen ödüllerin sponsorluğunu üstlenen Kültür Dershanesi Müdürlüğüne teşekkür ederek, ödül dağıtım törenine katılan herkese şükranlarını iletti.

Çocukların bu mutlu gününde yanlarında olan veli, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarının, hem ödül alanları hem de almak için gayret edenleri teşvik edeceğini, ayrıca bu etkinlikle  çocukların öz güvenlerinin gelişeceğini kaydeden Yılmaz Şimşek, öğrencileri kutlayarak başarılarının devamını diledi ve bu tür ödül törenlerinin süreceğini söyledi.

Konuşmanın ardından 3. Deneme sınavı sonucunda sınıflar arasında ilk 3’e giren öğrencilere, bond çanta, sırt çantası, dolma kalem, hulohup gibi çeşitli hediyeler verildi.

Editör: TE Bilişim