Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Hamidiyeköyü mahallesi sakinlerini ziyaret etti. Mahalle camiinde kılınan Cuma namazının ardından, AK Parti heyetine, mahalle sakinleri tarafından  mahalle kahvehanesinde yemek ikram edildi. Mahalle halkı, AK Partililerden Hamidiyeköyü mahallesinin daha önce Gazelli olan ismine kavuşturulmasını istedi.

YENİ DÖNEMDE ÇOK İYİ HİZMET ALACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Hamidiyeköyü Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erden, “Güzel bir seçim oldu. Seçimler hepimize hayırlı olsun. 1970 yılında yapılan köyümüzün yolları, artık günümüz şartlarına hiç uygun değil. Tamamen bir çıkmaz sokağın içerisinde yürüyormuşuz gibi. Bunun yanında elektrikle ilgili sıkıntımız var. Hatta bugün elektrikler kesik. Yeni dönemde çok iyi hizmet alacağımızı düşünüyoruz. İl Özel İdareden bugüne kadar yeterli bir hizmet alamadık” dedi.

SORUNLAR ORTADAN KALKACAK

AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ise, 20 gün önce gerçekleştirilen mahalli seçimlerin akabinde teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirterek, “Seçimlerin ardından mahalle olan köylerimiz, Büyükşehir ve ilçe Belediyesi olmak üzere iki büyük kuruluştan hizmet almaya başladı. Mahallemizin sorunları yeni dönemde bu iki güçlü kuruluşumuzun çalışmaları ile ortadan kalkacağına inanıyorum. Seçimlerde yüzde 97’lik desteği verdiğiniz için teşekkür etmeye geldik. Belediye Başkanımız bu mahalleden başlayarak, bütün mahallere teşekkür ziyaretlerinde bulunacak. Hamidiyeköy Mahallemiz, AK Parti’ye kuruluşundan bu yana artarak hep destek verdi. Önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Bunun için de geleceğiz. Bizim derdimiz belli. Bizim derdimiz Türkiye sevdası” dedi.

ESKİ ADINA KAVUŞACAK

Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da, “Aslında hayat 31 Mart sabahı tekrar başladı. Bunu gezdiğimiz yerlerde de ifade ediyorduk. Nihayetinde 30 Mart’ta bir seçim yapıldı. Biz öncelikle İlçemize, Bursa’mıza ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan temenni ediyoruz. 31 Mart sabahı itibari ile bu milletin bize verdiği bu emaneti, büyük bir samimiyet ile gayret ile heyecan ile devam ettirmeye çalışıyoruz. Çalışıyoruz diyorum, çünkü gerçekten biz ‘Seçim dönemidir, ara verelim. Seçimden çıktık yorgunuz’ şeklinde düşünmüyoruz. Nisan ayının 9’unda 187 tane mobilyacımız ile İtalya’ya mobilya fuarına gittim. 13’ünde geldik, 15’inde mobilya fuarımızın açılışını yaptık. Şimdi dolu dolu mobilya fuarımız devam ediyor. Haftaya farklı farklı etkinliklerimiz var. Nihayetinde İnegöl çok hızlı ve hareketli bir şehir. Nihayet bu hareketliliğe bağlı olarak hızlı ve heyecanlı bir şekilde koşmak gerekiyor. Bu konuda niyetliyiz, kararlıyız. Teşkilatımız ile muhtarlarımız ile sivil toplum örgütleri ile velhasıl Milletvekillerimiz ve diğer parti organlarımız ile beraber bunları yapmak, götürmek adına heyecanlıyız. Allah’a hamdolsun bunu gerçekten anlamış, idrak etmiş bir köyümüzdür burası. Köyümüz diyorum ama artık bundan sonra Gazelli Mahallesi olacak inşallah” diye konuştu.

ŞANTİYELERDEN HİZMET GİDECEK

Mahalle Muhtarı Hüseyin Erden’in Hamidiyeköyü Mahallesi ile alakalı eksik ve aksaklardan bahsettiğini hatırlatan Aktaş, “Biz dönem dönem Belediye imkanları ile kıyıdan köşeden destek olmaya çalışıyorduk. Ama bu iş bizim asli işimiz değildi, hatta bizim köylere yardım etmemiz kanunen suçtu. Maalesef böyle bir yapı vardı. Sağ olsun Sayın Başbakanımız belediyecilikten geldiği için, bu prosedürü çok iyi biliyor ve bu prosedür aşılmış oldu. Şimdi su, kanalizasyon ve altyapı Büyükşehir ile birlikte tamamen bizim kontrolümüzdedir. Diğer konularla alakalı bizler çalışmalara destek vereceğiz. Şimdi sistemi oturtmaya çalışıyoruz. 4 tane beldemiz var. 4 tane Beldemizin Belediyeleri kalktı ama Belediye Noktaları oralarda devam ediyor. Şimdi İnegöl şantiyesinden hariç 2’nci, 3’üncü ve hatta 4’üncü şantiye kuruluyor. Dün Büyükşehir Belediye Başkanımız buradaydı. İl Özel İdaresi’nin olduğu şantiyeyi kendilerine şantiyeye çeviriyorlar. Beraberinde Yenice’de, Kurşunlu’da batı ve doğu şantiyesi diye 2 tane şantiye oluşturuyoruz. Otomatikman bütün köylere ve beldelere anında müdahale edip, dolu dolu girebilmek için personelimiz ile makine ekipmanımız ile hazır bulunuyoruz. Zerre miskal şüpheniz olmasın, biz bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da, bize duaları ile destek olan bu millet ile beraber olmaya devam edeceğiz. Allah bizi o duygudan ayırmasın. Ayrılanların geçmişte nereye geldiğini hep birlikte gördük. Bu milletin emanet ettiği bu sorumluluğu, biz en iyi şekilde yerine getirip, bir gün hayırla yâd edilenler arasında olmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

MİLLET NE DERSE O OLUR

Kutlu Doğum Haftası’nda olunduğunun üzerinde duran Aktaş, “Bizim ülkemizde de gerçekten Peygamber Efendimize ithafen çok güzel Kutlu Doğum programları icra ediliyor. Müftülüğümüz başta olmak üzere İnegöl’ümüzde de icra ediliyor. Muhakkak ona katılan ağabeylerimiz, arkadaşlarımız oluyor. Camiler, sivil toplum örgütleri herkes karınca kararınca bu manada bir şeyler yapmaya çalışıyor. Millet olarak da gerçekten biz de bu sevgi o kadar arttı ve çoğaldı ki, inşallah daha da artar. Umreye gidişler arttı, buna dair programlar, etkinlikler artmaya başladı. Allah sayılarını arttırsın diye dua ediyoruz. Hem Cumanız hem de Kutlu Doğum Haftanız mübarek olsun. Desteğiniz, katkınız ve dualarınız için hepinize saygılarımı sunuyorum. Millet ne derse o olur. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Dolayısı ile bunun böyle olduğunu bir kez daha görmüş olduk. Milletin dediği oldu. Biz bu noktada tercihini yapan herkese teşekkür ediyoruz. Ama seçim bitti artık tabiri yerindeyse rozetler çıktı. Tabi ki biz AK Parti felsefesinde Başbakanımızın, Genel Başkanımızın bu noktadaki ilkelerini, felsefesini özümsemiş birileri olarak herkesin Belediye Başkanı, herkesin İlçe Başkanı, herkesin Milletvekili, herkesin hizmetkarı olarak, bundan sonra yolumuza devam etmek durumundayız. Siz bunun böyle olduğunu en iyi bilen köylerimizden, yerleşim birimlerimizden bir tanesisiniz. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim