İnegöllülerin damak

İnegöllülerin damak zevkine hizmeti amaçlayarak tatlı, pasta, pide ve cafe olarak hizmet verecek olan Hamur Dünyası isimli işyeri, dün saat 14.00’de Yenice mahallesi Eski Ankara caddesi numara 12 adresinde hizmete açıldı.

Celal Soku ve Muzaffer Değer’e ait Hamur Dünyası işyerinin açılış törenine Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Nedim Bayram, MP İlçe Başkanı Mahmut Çil, BBP İlçe Başkan Yardımcısı Murat Balakuş, Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Emin Özdemir, Şükrü Nail Paşa İlköğretimi Okulu Müdürü Necati Küçükoğlu ile çevredeki  esnaflar ve davetliler katıldılar.

Açılış öncesi konuşan firma sahiplerinden Celal Soku, 4 katlı işyerinde 50 çalışanıyla unlu mamuller üzerine A’dan Z’ye her türlü üretimi, temizlik, kalite ve dürüstlük ilkelerine uyarak üretip ilçe halkına sunacaklarının altını çizdi. Hamur işleri üzerine İnegöl’de rakiplerinin olmadığını, sadece kendileriyle yarışacaklarını kaydeden Celal Soku, 2 salon 1 teras katı olmak üzere 240 müşteri kapasiteli işyerlerinde, İnegöl’e ve İnegöllülere en iyi hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Açılış kurdelesini kesen Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen ise, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın ilçe dışında olması sebebiyle açılışa katılamadığını iletti. Gelişen İnegöl’de kaliteli üretim yapan firmaların sayısının artıyor olmasının sevindirici olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Şen, Hamur Dünyası firmasına hayırlı kazançlar diledi.

Kurdelenin kesilip, işyerinin gezilmesinin ardından katılımcılara kuru pasta ve meyve suyu ikramında bulunuldu.

Editör: TE Bilişim